politica

PSD Bucuresti, derapaj sinistru. Klaus Iohannis este prezentat drept Hitler: „Calca pe morti. Scrasneste din dinti. Rage ca o fiara”

Presedintele PSD Sector 3, Aurelian Badulescu, a postat o fotografie trucata pe Facebook in care Klaus Iohannis apare prezentat ca Adolf Hitler. Badulescu a fost mana dreapta a Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Tot Firea l-a instalat in fruntea PSD Sector 3.

„Klaus Iohannis doreste intreaga putere. Calca pe morti. Scrasneste din dinti. Rage ca o fiara: PeeSeeDeee! Un singur partid se poate opune regimului de dictatura personala si acela e doar PSD. Atat de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la caini din limuzina prezidentiala.

Cititi programul de guvernare al PNL: Pensii marite la Sfantu’ Asteapta. Bani pentru IMM-urile romanesti, doar pe hartie. 𝐅𝐢𝐭̦𝐢 𝐯𝐢𝐠𝐢𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐢. 𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐭𝐫𝐨𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞.

Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finantare nerambursabila pentru companiile romanesti din HORECA. 𝐍𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐧-𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐟𝐢𝐫𝐟𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟏,𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨, 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐢̂𝐧𝐯𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬 𝐬𝐮𝐛 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐓𝐔𝐑𝐈.

Pentru a controla tot ce misca in tara asta, Iohannis are nevoie de o justitie la talpa cizmei sale. Noua lege propusa de Catalin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e facuta doar pentru a-l multumi pe cel ce viseaza sa fie Erdoganul Romaniei. Sa aiba un mecanism de santajare a celor care ar trebui sa imparta dreptatea si sa extraga din spatiul public pe cei care mai apara si tara.

Daca vreti o definitie, 𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐜𝐭𝐫𝐢𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐧𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐱𝐢𝐬𝐭. Printr-o serie de masuri politice, doctrina fixeaza principiile de baza ale cedarii Suveranitatii nationale. Aceasta vizeaza punerea la dispozitia cuplului Merkel-Macron a intregii resurse umane si naturale a Romaniei.

𝐏𝐞 𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫, 𝐈𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐢𝐬𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞. 𝐀𝐝𝐢𝐜𝐚̆, 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐢, 𝐢𝐚𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, 𝐝𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐳𝐞𝐫𝐢𝐞”, a scris Badulescu pe Facebook.

Iata imaginea postata de Badulescu:

PSD nu este la primul derapaj de acest fel. In urma cu exact un an, Lia Olguta Vasilescu declara la Antena 3 ca ”domnul Klaus, cred deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare”.

Ea a subliniat ca daca Traian Basescu „a stiut sa struneasca toata clasa politica prin dosare”, Klaus Iohannis, care la inceput ”parea un presedinte normal, la locul lui”, in ultima vreme a inceput sa aiba tot felul de ”obsesii si frustrari”.

”El tot ceea ce a facut bun in cinci ani de zile a fost sa dea jos de la guvernare PSD”, a adaugat Lia Olguta Vasilescu.

Dupa protestul din 10 august 2018, la care zeci de oameni care manifestau pasnic au fost batuti de jandarmi, ocazie cu care presedintele Iohannis a acuzat PSD ca a gazat protestatarii, folosind in exces gaze lacrimogene, Vasilescu a spus la Antena 3: „Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa ai mult curaj”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

49 de minute ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

2 ore ago

Polonia: Pretul gazelor va creste cu peste 50%, anunta cel mai mare furnizor de gaze din tara. Cum incearca guvernul sa atenueze impactul asupra populatiei

Cel mai mare furnizor de gaze naturale din Polonia, PGNiG, a trimis clientilor sai scrisori…

2 ore ago

In ciuda amenintarilor cu deportarea, si mai multi migranti incearca sa ajunga in Marea Britanie

Zeci de migranti in doua barci pneumatice au ajuns sambata pe coasta de sud a…

3 ore ago

Berlinul vrea sa doneze vila lui Goebbels. Daca nu sunt doritori, va fi demolata

Guvernul german vrea sa cedeze o vila detinuta candva de ministrul propagandei lui Adolf Hitler,…

3 ore ago

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

5 ore ago