PSD il acuza pe Nicusor Dan ca a „deranjat” ordinea publica si ca a incalcat legea. Nicusor Dan nu ar avea dreptul sa fie pe trotuar

politica

Primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a sustinut joi ca Nicusor Dan este a „deranjat” ordinea publica in timpul conferintei sale de presa, nu masinile de salubritate trimise de PSD pentru a-i sabota conferinta.

„Am vazut acuzatii ca ar fi fost deranjata ordinea publica. Cel care a deranjat ordinea publica este chiar cel care a organizat aceasta conferinta. Asta am vazut eu din fata televizorului.

Ce conferinta sa faci, lasand la o parte ca era timpul programului. Domnul deputat ar fi trebuit sa fie in Parlament, nu pe strada. Sa faci conferinta pe strada, stiind ca este trafic si blochezi traficul? Eu ma vazut soferi nemultumiti de ceea ce se intampla acolo”, a sustinut Gabriel Mutu la Digi24.

El a mai pretins ca Nicusor Dan i-a „tras” pe jurnalisti in mijlocul traficului.

„Am vazut pe cineva ca tragea jurnalistii in mijlocul traficului, punandu-i in situatii periculoase”, a mai sustinut Mutu.

„A facut o actiune pe langa lege, nu are dreptul sa faca acest lucru. A expus pericolului pe cei care il insoteau”, a adaugat Mutu.

Iata ce s-a intamplat in realitate in timpul conferintei lui Nicusor Dan:

Mai mult despre: ,

Comentarii: