Categories: politica

PSD a inchis portile Parlamentului, de frica protestatarilor. Jandarmeria si-a suplimentat fortele, sunt mii de manifestanti

Portile de intrare la Palatul Parlamentului au fost inchise, miercuri, in jurul orei 14,00, dupa ce mai multe persoane care protestau in Parcul Izvor au incercat sa patrunda in curtea Legislativului.

Mai multe masini care au iesit din curtea Palatului Parlamentului au fost huiduite si fluierate de manifestanti.

Numarul jandarmilor aflati la fata locului a fost suplimentat. Perimetrul a fost inconjurat de Jandarmerie cu garduri de protectie.

Peste 3.000 de persoane protesteaza miercuri in fata Palatului Parlamentului, in Parcul Izvor, in timp ce, in plenul Legislativului, se dezbate si se voteaza motiunea de cenzura intitulata „Demiterea Guvernului Dragnea – Dancila, o urgenta nationala!”, initiata de Opozitie.

Protestatarii cer demisia Guvernului Dancila. Ei scandeaza ”Demisia, demisia”, „Justitie, nu coruptie!”, „Jos Guvernul”, „Pui de hoti si de mafioti”, „Fara penali”, „Dragnea, nu uita, puscaria e a ta”, ”Iesiti afara, tradatori de tara”, ”DNA sa vina sa va ia”. Manifestantii afiseaza pancarte cu lozinci precum: „Nu scapati”, „Cerem demisia lui Dragnea cu guvernul lui”, „Demisia, dizolvarea, disparitia”, „Fara penali in functii publice”, „PSD – ALDE, Cancerul Romaniei”.

Lideri ai PNL si USR s-au aflat si ei in mijlocul manifestantilor. Presedintele PNL, Ludovic Orban, si liderul USR, Dan Barna, au discutat cu oamenii, iar reprezentantii USR au impartit flori protestatarilor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Peste 70 de tornade in SUA. Case distruse si pagube importante in Nebraska si Iowa

70 de tornade au fost inregistrate vineri in Statele Unite, de American Weather Services (NWS),…

37 de minute ago

Romania se scufunda: o noua alunecare de teren a provocat surparea unei strazi, de aceasta data la Cluj

O alunecare de teren s-a produs pe o strada din Cluj-Napoca, fiind afectata una dintre…

40 de minute ago

Vremea de Florii si de 1 Mai. Primavara se intoarce in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit specialistilor ANM,…

55 de minute ago

Criminali si violatori rusi, invitati sa predea copiilor „patriotismul” in scoli, dupa ce au luptat pe fronturile din Ucraina

Dupa ce se intorc din razboiul din Ucraina, multi soldati rusi sunt invitati sa vorbeasca…

O oră ago

Spania la extreme: Cel mai lung si cel mai scurt nume de localitate

Spania are onoarea de a avea cel mai lung nume de localitate din UE si…

O oră ago