PSD-istii nu-si mai controleaza frustrarile, se casapesc intre ei. Scandal cu lovituri sub centura intre Firea si Serban Nicolae in direct la TV – Video

politica

Tensiunile dintre gruparile din PSD sunt tot mai mari. Frustrarile dintre liderii PSD au ajuns atat de puternice incat nu se mai controleaza nici cand se afla la televizor. Doua figuri de seama ale partidului, Gabriela Firea si Serban Nicolae, s-au certat in direct la Antena 3, folosind si lovituri sub centura.

Firea s-a plans ca Guvernul Grindeanu nu-i ajuta pe bucuresteni, reprosandu-i acest fapt si lui Serban Nicolae. Senatorul PSD a tinut sa-i aduca aminte ca el este nascut in Bucuresti, aluzie la faptul ca Firea provine din Bacau.

Iata dialogul de la Antena 3:

Serban Nicolae: ”Doamna primar general, mai devreme reprosati ca nu stie Ponta despre ce e vorba, de ce credeti ca am spus ceva rau, de ce va ganditi ca am spus ceva rau?”.

Gabriela Firea: ”Am auzit ce ati spus si inainte de a intra in emisiune, ati facut aceeasi afirmatie, inseamna ca nu cunoasteti programul de guvernare locala al candidatilor dvs. care au castigat alegerile, imi pare foarte rau, dar nu cunoasteti acest program!”

Serban Nicolae: ”Asa e, aveti dreptate. Intotdeauna aveti dreptate”.

Gabriela Firea: ”M-as astepta sa fiti alaturi de noi”.

Serban Nicolae: ”Dar de unde stiti ca nu am aceeasi parere?”

Gabriela Firea: ”Dvs m-ati contrazis, spunand ca nu e in programul de guvernare generala”.

Serban Nicolae: ”Am spus mai departe ca nefiind in programul de guvernare, n-ar trebui sa se discute doar cu ministrul Transporturilor aceasta chestiune, aceasta era afirmatia mea completa. De exemplu, sunt de aceeasi parere si-n ceea ce priveste centura Capitalei, si-n ceea ce priveste metroul, si-n ceea ce priveste salba de lacuri. De ce presupuneti in mod gresit ca as avea o opinie divergenta?”

Gabriela Firea: ”Domnule senator de Bucuresti Serban Nicolae, cu cine ati dori sa vorbesc? Spuneti-mi dvs. si voi vorbi”.

Serban Nicolae: ”Cu prim-ministrul”.

Gabriela Firea: ”Imi pare foarte rau, colegul dvs Robert Cazanciuc, asa cum stiti, ne-a sprijinit pe noi, alesii locali din Bucuresti, sa avem o intalnire cu dl prim-ministru si cu parlamentarii de Bucuresti, intre care si dvs., printre altele sunt presedintele PSD Bucuresti, interimar, ce-i drept. Intalnirea a fost stabilita, am pregatit dosarul cu probleme, s-a amanat nu stiu din ce motiv si nu s-a mai reprogramat. Cum as putea sa procedez? Din punct de vedere politic, am prezentat dlui presedinte Liviu Dragnea proiectele pentru Capitala si domnia sa a fost total de acord ca Primaria Capitalei trebuie sa fie ajutata nu pentru Gabi Firea, ci pentru bucuresteni.

Serban Nicolae: ”Si unde este contradictia cu ce am spus eu?”

Gabriela Firea: ”Nu va suparati, domnule Serban Nicolae…”

Serban Nicolae: ”Nu ma supar…”

Gabriela Firea: ”Dar dl Dragnea nu este prim-ministru, din pacate!”

Serban Nicolae: ”Ce legatura are? Unde este contradictia?”

Gabriela Firea: ”Domnule Radu Tudor, mai aveti vreo intrebare pentru mine?”

Serban Nicolae: ”Doamna Firea, unde este contradictia, cu ce v-am contrazis eu pana acum, ca am spus exact acelasi lucru, ca ar fi trebuit sa discutati cu prim-ministrul, faptul ca nu ne-am intalnit cu prim-ministrul nu era un repros. Daca dvs. discutati intr-o cheie de suparare personala cum ca eu as avea resentimente in ceea ce va priveste, va asigur ca va inselati! Eu fac politica de mult mai mult timp decat dvs. si credeti-ma ca daca era sa fac politica doar pe resentimente si atitudini personale, nu faceam politica 27 de ani. Credeti-ma ca-n ceea ce ma priveste, prezumati gresit. Nu are rost sa va indoiti de buna mea credinta mai ales ca sunt bucurestean de cand m-am nascut si sunt interesat de bunul mers al Capitalei, nu pentru Gabriela Firea, nu pentru Serban Nicolae, ci pentru copiii nostri. In ceea ce ma priveste, intotdeauna ati avut un sprijin. Daca ati simtit ca nu-l aveti, puteati sa-mi spuneti direct, dar in niciun caz nu presupuneti ca v-as pastra resentimente”.

Gabriela Firea: ”Cand incheiati pledoaria, poate imi dati si mie dreptul… Am asistat cu multa rabdare la pledoaria dlui senator avocat Serban Nicolae”.

Serban Nicolae: ”Si eu la cea de jurnalist a dvs!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: