PSD nu se dezminte. Reactie la proteste: „De unde are Malin Bot telefoane performante?”

news

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat violebt, cu numeroase jigniri, fata de zecile de mii  de oameni care protesteaza duminica seara in Bucuresti.

„PNL, USR si Hossu dupa ce au dat 250 de mii de mesaje au ajuns sa scoata in strada 6000 de oameni. Asta face noua securitate, statul Paralel. Astia 6000 de oameni vin ca la circ. Multi de aici sunt antamati de organizatii. Sunt foarte activi, radicali si aroganti. Malin Bot e somer de lux dar are telefoane performante, echipa care ii face filme. Ei habar nu au pentru ce au iesit. Pana pe 21 decembrie cum am promis vor fi votate legile justitiei, legea raspunderii magistratilor, a preventiei”, a declarat Stefanescu la Antena 3.

Peste 45.000 de oameni protesteaza duminica seara in Romania, din care 30.000 de afla in Bucuresti.

„Adevarul: Filmez cu un telefon mobil cu ecranul crapat. Editez cu softul din telefon. Nu m-am plimbat niciunde in tara in ultimele sase luni. Steagurile apartin lui Oscar Manto care a cumparat 10 bucati cu 50 de lei bucata. Doua sunt ale mele, cel al SUA si cel al Romaniei. Drapelul nostru a costat 9 lei, e luat de la Jumbo si drapelul SUA 80 de lei, luat de la pasaj de la Uiversitate in februarie.

Cei care veniti seara de seara in Piata Victoriei vedeti ca eu am un mobil cu ecranul crapat, cu care filmez. Nu e nicio camera profesionista, alte camere sau alte ‘resurse’. Unii dintre voi ma filmati cu mobilele voastre, atat”, a explicat Malin Bot cand a fost acuzat care aparatura performanta, desi este somer.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: