PSD, reactie isterica fata de prezenta procurorilor DNA alaturi de Kovesi: „E jenant, sclavagism. Va dati seama in ce teroare se traieste acolo”

news

Senatorul PSD Serban Nicolae considera ca solidaritatea pe care procurorii DNA au manifestat-0 fata de Laura Codruta Kovesi, stand alaturi de ea si aplaudand-o, este o manifestare de „sclavagism”.

”M-a surprins situatia halucinanta de la ora 12:00. M-a socat acea insiruire pe treptele institutiei unei parti din personalul DNA. Asa ceva cred ca-n tarile din Asia estica se mai gaseste. Mi s-a parut absolut halucinant sa vad o asemenea imagine, o persoana care se agata de functie. E absolut jenant, va dati seama in ce teroare se traieste acolo, in ce sistem de dependenta absoluta, de sclavagism, sa sustii cu figura cernita si pierduta…”, a declarat Serban Nicolae la Antena 3.

Zeci de procurori DNA au fost alaturi de fosta lor sefa in timpul conferintei de presa ce a urmat deciziei lui Iohannis de a semna revocarea ei din functie.

Laura Codruta Kovesi a declarat ca le multumeste colegilor pentru activitatea pe care au desfasurat-o impreuna. „Am fost procuror sef al DNA timp de 5 ani si tot ce am realizat am consemnat intr-un raport care va fi facut public in cel mai scurt timp si va putea fi studiat pe site”, a declarat Laura Codruta Kovesi.

„Despre mine va pot spune ca am luat act de decretul de revocare din functia de procuror sef DNA si incepand de astazi nu voi mai lucra in Directia Nationala Anticoruptie. Voi ramane procuror. Va multumesc pentru ce am facut impreuna (…) Pentru rezistenta si darzenia de care ati dat dovada in lupta cu infractionalitatea. Va multumesc ca ati mers inainte, indiferent cat de atacati, umiliti am fost in fata societatii si a familiilor, tarati in noroi, fara posibilitatea de a ne apara. Am putut doar sa sesizam CSM pentru apararea adevarului”, a mai spus Kovesi.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: