„PSD s-a tampit definitiv?! Asta inseamna sa dai briciul la maimuta”. Pana si Radu Tudor este dezgustat de manipularea PSD

politica

Pana si Radu Tudor, realizator Antena 3, isi manifesta revolta fata de colajul foto distribuit pe paginile de Facebook ale organizatiilor locale PSD in care se afirma ca Simona Halep a fost huiduita de pe Arena Nationala de 20.000 de „fani”.

„PSD s-a tampit definitiv?! Cum sa postezi minciuna aia vomitoasa despre Simona Halep?! #ceausism, #manipulare”, a scris Radu Tudor pe Facebook.

Ulterior, in fata nedumeririi admiratorilor sai, mare parte fiind simpatizanti PSD, Radu Tudor a confirmat ca acest colaj a fost realizay cu adevarat de PSD.

„Nici o eroare. E mesaj trimis de la PSD central catre toate organizatiile judetene care au pagina de Facebook pentru a fi distribuita. Asta inseamna sa dai briciul la maimuta”, a mai scris Radu Tudor.

Mai multe organizatii PSD au postat pe Facebook, marti seara, un colaj foto, potrivit caruia ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de pe Arena Nationala, dar ”aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Colajul foto a fost postat de organizatiile judetene ale social-democratilor din Giurgiu, Tulcea, Mehedinti, Constanta si Ilfov, pe paginile lor de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Comentarii: