Quintus, detalii dupa sedinta de urgenta a PNL: „S-a GRESIT enorm in cazul lui Munteanu”

politica

Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al Partidului National Liberal, a explicat, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca nu poate face publica decizia luata de PNL marti cu privire la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

„Pentru mine a fost o surpriza aceasta candidatura. E vorba de hotarari importante si pentru domnul Munteanu si pentru PNL. PNL nu are niciun motiv sa retraga candidatura domnului Munteanu. (…)

Parerea mea este ca s-a gresit enorm si de aceea nu am dat votul in momentul acela pentru ca ne-am orientat asupra unei persoane care nu era membru. Am aratat ca nu suntem in stare sa gasim un candidat in interiorul partidului.

Pot sa va spun ca am avut ieri o discutie telefonica cu dl Munteanu, am vorbit mai mult de un sfert de ora, si s-a consultat cu mine asupra a ceea ce este de facut.

Hotararile luate in aceasta seara, de perfect comun acord, nu vor fi defavorabile nimanui. Evident ca a fost prezent si domnul Munteanu”, a declarat seniorul PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: