politica

Radoi il ameninta si pe premierul Citu in mesaje agramate si in stil interlop: „Si tu, si mandra Drula, autori ai viitoarelor incidente grave la metrou”

Sindicatul lui Ion Radoi a postat duminica mai multe mesaje extrem de agresive la adresa lui Florin Citu dupa ce premierul a anuntat ca nu va permite „sa fim santajati de un grup de oameni organizati in stil mafiot”. Citu a mentionat ca cei vinovati de blocarea metroului vor trebui sa plateasca financiar si penal.

Iata cele doua mesaje postate pe pagina de Facebook a sindicatului, respectand intocmai modul in care au fost scrise.

Primul mesaj:

„Azi suntem amenintati noi, maine toata tara. Domnul Citu, cere respectarea legilor cand dumnealui nu respecta Constitutia Romaniei. Pe timp de pandemie doar domnul Citu hotareste ce lege se poate respecta. Domnilor dumneavoastra sunteti alesi de noi, nu sunteti proprietarii acestei tari”.

Al doilea mesaj:

„Domnule Catu, ca prim ministru ai obligatia sa asiguri buna functionare a metroului si tu si Drula. Prin legea bugetului impuneti un buget la Metrorex care va conduce la accidente si incidente grave Sunteti asa de cinici.caci doriti sa faceti asta prind semnatura celor impusi in C A.

Domnule Premier, ultima adresa a salariatilor din metrou, va cerea sa mediati de urgenta situatia, va explica ca in calitate de ministru al finantelor publice ati semnat un buget 202 cu pierderi, iar acum in 2021, ati impus reducere cheltuielilor salariale la nivel de 2019.

Sunteti alaturi de Drula, autorul moral al eventualelor, viitoare incidente grave la metrou. Cum sa dai in 2020, cu mare fast, magistrala 5 de metrou in exploatare, pentru asta sa aprobi angajarea de personal in 2020, pentru buna exploatare in conditii de siguranta feroviara, iar in 2021 sa ceri disponibilizarea acelor salariati. Pai nu mai sunt aceleasi standarde de calitate??!. Nu mai este nevoie de siguranta feroviara????!!!!!

De aceea te consideram cinic domnule premier. La fel si pe mandra Drula.

Oamenii nu vor uita niciodata ce faceti acum. Nu veti scapa de rigorile legi. Ca tot invocati ca nimeni nu e mai presus de lege. NIMENI, DECI NICI VOI”.

Premierul Florin Citu a anuntat, duminica, mai multe masuri dupa protestul de la metrou, subliniind ca nu va permite „sa fim santajati de un grup de oameni organizati in stil mafiot”.

„Nimeni nu este mai presus de lege! Si ca sa ma asigur, acestea sunt masurile pe care le impun, ca urmare a actiunii ilegale de la metrou, condusa de fostul deputat PSD, Ion Radoi: recuperarea prejudiciului la nivelul societatii comerciale si imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovati; constituirea Metrorex ca parte civila in eventualele procese de recuperare a daunelor; Metrorex va stabili clar cine a participat la actiunea ilegala si va reduce salariul acestora cu o zi; institutiile statului trebuie sa-i ajute pe cetatenii si societatile comerciale sa recupereze pierderile cauzate de actiunea ilegala; sesizari penale care au fost deja facute”, a scris premierul intr-un mesaj postat pe Facebook.

El a precizat ca orice negociere va fi facuta „cu respectarea stricta a legii”.

„In mandatul meu, nu voi permite sa fim santajati de un grup de oameni organizati in stil mafiot. Asa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea stricta a legii. REFORMA companiilor de stat continua!”, a sustinut prim-ministrul.

Circulatia trenurilor de metrou a fost blocata, vineri, de un protest spontan al unor reprezentanti ai sindicatului USLM in statia Piata Unirii, acestia coborand in tunel, pe calea de rulare, si impiedicand pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

3 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

3 ore ago