Raed Arafat a reusit sa provoace o DEMISIE la nivel inalt in cadrul Guvernului

news

Seful Corpului de Control al prim-ministrului, Mircea Valentin, va parasi functia guvernamentala incepand cu data de 1 octombrie, au declarat surse din Executiv.

Mircea Valentin a sugerat, intr-un comentariu postat pe Facebook, ca intentioneaza sa paraseasca functia guvernamentala. ”In curand voi reveni inapoi, in mediul privat, iar comunicarea va fi facuta in principal pe LinkedIn, Twitter si pe blogul meu profesional”, a scris Mircea Valentin pe contul sau de Facebook.

Recent el a provocat reactia unor oficiali din Executiv, mai ales a lui Raed Arafat, dupa ce a scris pe Facebook ca, dupa cutremur, institutiile nu si-au facut treaba corespunzator, la fel ca si posturile de televiziune, care difuzau reluari si nu au linistit populatia.

„Concluzia preliminara: institutiile statului roman au note maxime la simpozioane si umflat muschii, dar nu va bazati pe ele cand va lovi un mare cutremur. Mass-media si mai ales televiziunile sunt odioase: ore intregi nici macar nu au oferit vreo informatie elementara despre cutremur si nu au linistit oamenii”, a scris Mircea Valentin.

Ulterior el si-a sters comentariul. ”Opiniile exprimate pe aceasta pagina reprezinta exclusiv pozitia personala a autorului. Functia mea de baza este cea de cetatean – de la ea am plecat si tot la aceasta demnitate ma voi intoarce”, a fost mesajul postat ulterior.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: