Rafuiala intre clanurile de vipere din PSD. Viorica Dancila le-a dat afara pe „prietenele” lui Valcov de la sefia ANAF si CNAS

politica

Mihaela Triculescu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), si Adriana Cotel, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, au fost demise luni. Deciziile au fost publicate in Monitorul Oficial.

La sefia ANAF a fost numita Mirela Calugareanu, care a mai detinut aceasta functie.

Ea a condus ANAF din vara anului 2017, pana in martie 2018. Calugareanu l-a inlocuit pe Bogdan-Nicolae Stan in 2017 si a fost inlocuita, la randul ei, de Ionut Misa, care a fost schimbat la inceputul acestui an cu Mihaela Triculescu.

In schimb, in fruntea CNAS nu a fost numit un inlocuitor al Adrianei Cotel. Pana atunci, atributiile sale au fost preluate de Razvan Teohari Vulcanescu, vicepresedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

De altfel, inainte ca Adriana Cotel sa fie numita la sefia CNAS, aceasta functie era detinuta de Razvan Vulcanescu.

Demiterea sefelor ANAF si CNAS vine dupa ce Darius Valcov a demisionat, luni, din functia de consilier al premierului pe probleme economice, in urma unei discutii cu premierul Viorica Dancila. Atat Mihaela Triculescu, cat si Adriana Cotel erau apropiate ale lui Valcov.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: