politica

Rares Bogdan anunta ca pune stop atacurilor publice la adresa lui Orban: „Pentru moment ce am facut este suficient. Nu regret nimic din ceea ce am spus”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan nu exclude o candidatura la presedintia formatiunii, la congresul care va fi organizat in acest an. El mai spune ca nu regreta nimic din ceea ce a afirmat despre liderul PNL, Ludovic Orban, si ca „pentru moment” ceea ce a facut „este suficient”.

„Nu stiu daca voi candida. Pot sa sustin pe cineva, nu neaparat (sa candidez – n.r.). Nu exclud, dar in acelasi timp pot sa sustin pe oricine altcineva. Voi face parte dintr-o echipa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu mot in fruntea echipei. Pot fi pozitia doi, trei, patru cinci”, a declarat Rares Bogdan la Aleph News, citat de Mediafax.

El a tinut sa precizeze ca in interviul de duminica seara a vorbit despre sustinerea lui Florin Citu in functia de premier, nu pentru a deveni liderul PNL.

„E o batalie pe termen lung. Alegerile nu sunt maine. Ea o chestiune pe termen lung. (…) Nu regret nimic din ceea ce am spus. Am spus purul adevar si cred ca am realizat un prim pas – am reusit sa arat ca exista opozitie in partidul de guvernamant si am cerut democratizarea deciziilor. (…) Nu dam inapoi. Pentru moment ce am facut este suficient”, a adaugat prim-vicepresedintele PNL.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Japonezii au inventat un program dotat cu inteligenta artificiala care-i avertizeaza pe patroni cand sunt pe cale sa-si dea demisia angajatii lor

Patronii ingrijorati de fluctuatia de personal sau care se intreaba cat timp va ramane un…

10 minute ago

O tanara din Bucuresti fura din banii parintilor si, pentru ca acestia sa nu-si dea seama, ii inlocuia cu bancnote false

O tanara in varsta de 24 de ani din Bucuresti fura bani de la parintii…

24 de minute ago

Un baiat de 9 ani a castigat campionatul european de imitat pescarusi, desfasurat in Belgia – VIDEO

Un baiat de noua ani din Derbyshire si-a croit drum spre victorie la campionatul european…

40 de minute ago

Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, s-a intalnit la Beijing cu omologul sau chinez, Wang Yi

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang…

54 de minute ago

Casa Alba incurajeaza Germania sa trimita Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune, Taurus, dupa ce americanii au livrat luna aceasta la Kiev rachete ATACMS

Administratia de la Casa Alba spera ca recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete…

O oră ago

Dan Voiculescu se da cu Firea. Sondaj la Antena 3, Piedone este trantit pe locul 2, de la 40% a fost adus la 28%

Antena 3 a prezentat, joi seara, un sondaj ARA din care rezulta ca Gabriela Firea…

10 ore ago