analize

Rares Bogdan: „PSD a facut o greseala de natarai in cazul Kovesi. Vom asista la o prabusire spectaculoasa”

Rares Bogdan anunta ca tentativa Regimului Dragnea de blocare a candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru Parlamentul European se va finaliza urat pentru PSD. „Atacarea Laurei Codruta Kovesi este un atentat de tip mafiot si are potentialul de a prabusi PSD sub 15%”, afirma Rares Bogdan.

Realizatorul TV spune ca PSD a facut o „greseala de natarai”, urmand sa plateasca scump. „Vom asista la o prabusire spectaculoasa. Una ca in Zorba”, mentioneaza Bogdan.

„PSD isi trage un glont in picior prin hartuirea LCK

Aici nu vorbim de un om, de obligatia unui cetatean de a se prezenta in fata Justitiei. Chestiunea “Kovesi” are in acest moment alte conotatii, blocarea unui roman de a ocupa o fuctie cheie la nivel european. Aici e vorba de Romania si cum arata in Europa aceasta tara.

Citeste si: PSD a mers prea departe. Rares Bogdan: „Sunteti un partid toxic, ticalos, plin de mizerabili si nesimtiti care chinuiesc o tara intreaga”

Atacarea Laurei Codruta Kovesi este un atentat de tip mafiot si are potentialul de a prabusi PSD sub 15%. Populatia o admira, se raporteaza la ea, Laura Codruta Kovesi este un simbol al luptei anticoruptie. Romanii vor simti mai mult decat oricand ca sunt luati de fraieri si nu vor tolera asta.

PSD a trecut linia rosie. PSD tocmai si-a semnat implozia. Parlamentul european, statele din consiliul UE vor sanctiona dur terorismul asupra celei care a fost laudata, aparata, premieata in intreaga lume pentru activitatea ei. Ce a facut PSD acum este o dovada ca nici statele GRECO, nici Comisia de la Venetia, nici rapoartele MCV nu erau niste aberatii. Prin citarea Laurei Codruta Kovesi, PSD sfideaza, pur si simplu, Comisia Europeana.

Care e miza? Blocarea Laurei Kovesi, care ar gestiona anchetele asupra folosirii banilor europeni. Un act de razbunare, totodata. Tararea lui Kovesi intr-un asemenea dosar e o dovada ca grupul infractional din PSD avea si are ceva de ascuns si se apara. Daca Kovesi nu ar fi periculoasa, nu ar actiona impotriva ei in continuare. S-ar fi multumit cu mazilirea de la DNA. Dar e in continuare periculoasa. Investigarea cheltuirii banilor europeni nu trebuie facuta, asta vor ei sa blocheze.

Pretextul, faptele discutabile, chiar reprobabile ale catorva procurori care si-au depasit mandatul, care s-au crezut mici Dumnezei, este prea cusut cu ata alba. Cine a gresit, sa plateasca! Dar sa nu confundam lucrurile! Candidatura doamnei Kovesi, sustinerea de care se bucura in randul colegilor europeni e onoranta pentru Romania. Aici nici macar nu mai este vorba strict de Kovesi, e vorba de Romania.

Este a doua greseala de natarai facuta in ultimele luni de PSD, (aici nu mai este vorba doar de Dragnea ci de intregul PSD), dupa reprimarea violenta a mitingului din 10 august. Vom asista la o prabusire spectaculoasa. Una ca in Zorba”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

7 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

9 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

9 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

9 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

9 ore ago