politica

Raspuns obraznic si sfidator al Olgutei Vasilescu la intrebarea presedintelui Iohannis privind plata salariilor si a pensiilor: „Nu mai stie ce a semnat?”

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat ironic, marti seara, pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a intrebat Guvernul daca Guvernul mai are bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului. „Pai cine a promulgat Legea Bugetului de Stat acum cateva luni?”, a scris ministrul Muncii.

„Pai cine a promulgat Legea Bugetului de Stat acum cateva luni? Nu mai stie ce a semnat?”, este mesajul postat pe Facebook de catre ministrul Muncii.

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti seara o declaratie de presa pe tema absorbtiei fondurilor europene si a Pilonului II de pensii.

El a spus ca, in ceea ce priveste Pilonul II, este o „harababura totala”, cei de la PSD contrazicandu-se intre ei.

„Din pacate, pana si cei de la PSD se contrazic intre ei. Ba se suspenda, ba nu se supenda, ba este un proiect asumat, ba nu a fost asumat. O harababura totala. Lumea isi pune intrebarea: De ce s-a creat aceasta incertitudine din partea PSD? Ce urmaresc? Nu s-au inteles intre ei? Greu de crezut. Altii se intreaba daca acesti bani vor fi folositi in alta parte. Nu stiu, dar ei trebuie sa ne dea un raspuns”, a declarat seful statului.

Presedintele a spus ca Executivul si PSD trebuie sa raspunda clar la doua intrebari: ce se va intampla cu Pilonul II si daca mai sunt bani pentru pensii si salarii: „In acest sens, cred ca Guvernul si PSD trebuie sa raspunda public, clar, documentat, la doua intrebari. Una: ce aveti de gand cu Pilonul II de pensii? Clar, raspicat, cu argumente. Intrebarea a doua pentru Guvern este umatoarea: mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

11 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

11 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

11 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

11 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

11 ore ago