Razboi fratricid. Abia plecata din PSD, o deputata isi bate joc de Plumb si Carmen Dan: „Obedientii de serviciu ai liderului suprem au avut reactii penibile”

politica

Obedientii de serviciu ai liderului suprem au reactii violente vizavi de plecarea unor parlamentari la partidul Pro Romania, afirma deputatul Gabriela Podasca, cea care a demisionat in urma cu doua zile din PSD, aceasta precizand ca ministrii ar trebui sa aiba lucruri mult mai importante de facut.

„Atata suparare si atatea amenintari pentru doar 10 parlamentari? Nu, temerea este alta si ea devine usor, usor o certitudine pentru cei din jurul liderului suprem al PSD. Tot mai multi membri PSD si oameni de buna credinta nu se mai regasesc in ceea ce face conducerea PSD, nu mai accepta minciunile, denigrarile, intimidarile si, mai ales, atitudinea dictatoriala. 48 de ore au trecut de cand impreuna cu colegul meu Mircea Dobre ne-am anuntat demisia din PSD. Fiecare dintre noi a explicat intr-un mod onest motivele care au stat la baza acestei decizii si, mai ales, ce ne propunem sa facem de acum inainte”, a scris Gabriela Podasca pe Facebook.

Citeste si: Secretara din Videle anunta ca va face „istorie” impreuna cu PSD si ca va „invinge”. Carmen Dan se ia la tranta cu „tradatorii” din partid

„Dar majoritatea mesajelor, chiar din PSD, au fost de incurajare, de felicitare, unii chiar ne-au scris ca am reaprins speranta. Insa observ cum obedientii de serviciu ai liderului suprem au avut reactii violente, unele chiar penibile. Mi se pare ca lumea a stat in loc pentru ei. Altfel, nu imi explic de ce atata risipa de timp si energie (ca sa nu spun lipsa de creativitate) ca sa reciti acelasi mesaj dictat de sus – se poate vedea acest lucru, la o simpla analiza de text. Eu cred ca ministrii acestei tari ar trebui sa aiba lucruri mult mai importante de facut, cum ar fi sa implementeze Garantia pentru Tineret de exemplu – de care nu mai zice nimeni nimic. Vedem cat de creativi vor fi saptamana viitoare cand vom merge la Parlament. Sau cand vom depune cererea de recunoastere a grupului parlamentar Pro Romania sau atunci cand ni se vor alatura si mai multi colegi. Pentru ca vom fi si mai multi in Pro Romania”, a adaugat Gabriela Podasca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: