Categories: news

Razbunarea Ayatollahului. Guvernatorul Deltei Dunarii a fost dat afara, dupa ce i-a criticat pe Dragnea si Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu l-a schimbat din functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii” pe Grigore Baboianu, dupa ce oficialul l-a criticat pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe prim-ministru in legatura cu stiucile capturate de acestia in Delta.

Grindeanu l-a numit pe Malin-Matei Musetescu in functia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administratiei Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii”.

Deciziile premierului referitooare la postul de subsecretar de stat si guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii” au publicate luni in Monitorul Oficial si au fost luate la propunerea ministruului Mediului, Gratiela Gavrilescu, potrivit Ziare.com.

La inceputul acestei luni, fostul guvernator Grigore Baboianu i-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu si pe liderul PSD pentru  s-au laudat cu stiucile capturate in Delta, in loc sa promoveze pescuitul sportiv.

Baboianu a spus ca Grindeanu si Dragnea „ar fi putut sa arate stiuca, sa o pupe si sa ii dea drumul in apa”.

„Domnul premier si domnul presedinte al partidului au avut acele permise de intrare in Delta Dunarii. M-as fi bucurat daca cei doi sau unul din ei aratand o stiuca de dimensiunile… este un trofeu! Nu poti sa-l lasi sa moara! Ar fi putut demonstrativ, sa o arate, sa o pupe, sa-i dea drumul in apa. Sa zica: ‘Domnule, asa faceti in Delta Dunarii!’ Da, cu siguranta, la urmatoarea descindere, un alt guvernator va putea sa arate un astfel de exemplu”, a afirmat fostul guvernator intr-un interviu.

Dragnea s-a aratat foarte deranjat de aceste critici.

‘Nu stiu cine este acest personaj, nu stiu cum se numeste, n-am auzit de el, sincer. Nu stiu cat de pescar este. Este lipsa mea ca nu il cunosc’, a declarat Liviu Dragnea. Dragnea a spus ca afirmatiile lui Grigore Baboianu nu se justifica, deoarece el nu captureaza pesti.

‘Nu orice stiuca pe care o prinzi trebuie sa o pupi. Eventual, se zice ca trebuie sa pupi prima stiuca care la mine a fost acum multi ani. In al doilea rand, eu nu capturez pesti. Orice peste pe care l-am prins a fost eliberat inapoi in apa, nu numai la acea partida de pescuit. In al treilea rand: de unde stie acest domn ca eu am pescuit in Delta atunci?’, a sustinut presedintele PSD.

‘Vorbeste ca sa se afle in treaba. A auzit ceva ca va fi schimbat sau l-a pacalit cineva ca va fi schimbat, e nervos?’, a adaugat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Analistul Bogdan Chirieac a declarat, luni, la Antena 3 ca Dragnea are o noua porecla in interiorul partidului, cea de „Ayatollahul”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

55 de minute ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

O oră ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

O oră ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

O oră ago