Razbunarea islamistilor. Au atacat postul TV la care lucra femeia cameraman care a lovit imigrantii

news

Postul de televiziune maghiar N1 TV a fost, joi seara, tinta unui atac cibernetic revendicat ulterior de un grup tunisian islamist de hackeri. La acest post lucra femeia cameraman care a fost surprinsa in timp ce lovea cu piciorul mai mult imigranti aflati in tabara de la Roszke.

Hackerii au atacat serverele si site-ul postului de televiziune ungar Nemzeti 1 si au sters tot continutul site-ului, arhivei si toata corespondenta, informeaza redactorul-sef al N1 TV, Szabolcs Kisberk, prin intermediul unui comunicat Agerpres.

Atacul a provenit de la o adresa IP din Turcia, iar responsabilitatea a fost asumata de Fallaga Team, un grup tunisian islamist de hackeri, anunta agentia de stiri.

Szabolcs Kisberk aminteste ca actiunile fostei angajate a postului de televiziune au fost condamnate de catre editori, iar contractul acesteia de munca a fost reziliat imediat dupa ce a aparut filmarea in care femeia lovea imigrantii.

Procurorii maghiari au fost sesizati dupa ce postul de televiziune a primit zeci de amenintari, fosta angajata a fost si ea amenintata cu moartea, ba chiar au existat si amenintari ca sediul televiziunii va fi aruncat in aer si ca familiile editorilor vor fi ucise.

Femeia cameraman care apare in inregistrari video in care se poate vedea cum ii loveste cu piciorul sau le pune piedica refugiatilor a fost retinuta de Politie si interogata ca suspecta, dar a fost eliberata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: