politica

Razbunarea PSD. Ana Birchall a fost exclusa din PSD la propunerea furioasa a lui Mitraliera

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, a fost exclusa din PSD, anunta Digi24. Decizia a fost luata in cadrul CEX al PSD, la propunerea deputatului PSD Catalin Radulescu.

„Este o decizie normala pentru ca modul in care s-a pozitionat ca ministru a adus mari deservicii PSD”, a spus cu satisfactie deputatul PSD Florin Iordache.

De asemenea, a fost exclus si Cozmin Gusa din PSD, care s-a inscris in partid  abia in urma cu doua saptamani.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, saptamana trecuta, ca in partid este o mare nemultumire legata de atitudinea Anei Birchall ca ministru al Justitiei.

„Este o mare nemultumire in PSD legata de atitudinea doamnei Birchall, pentru ca este important ca si drepturile si libertatile cetatenilor sa fie respectate. Saptamana viitoare avem Comitet Executiv in care vom avea o discutie referitoare la doamna Ana Birchall”, a spus Dancila la Antena 3, intrebata daca Birchall va fi data afara din PSD, avand in vedere faptul ca a mers „pe contrasens” fata de cei care cred ca sunt procurori si judecatori care dau solutii „strambe”, iar presedintele Klaus Iohannis a laudat-o la ceremonia de predare a mandatului.

Dancila a mentionat ca a revocat-o din functie pe Birchall, dar presedintele Iohannis „nu a a vrut sa faca aceasta revocare”, iar dupa „elogiile” pe care i le-a adus a inteles de ce.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Mesaj de Paste de la SRI: „Nu credem pana nu vedem cu ochii nostri”

Serviciul Roman de Informatii (SRI) a transmis un nou mesaj viral pe pagina oficiala de…

21 de minute ago

Xi Jinping, pentru doua zile, in Franta. Presedintele Chinei se va intalni cu Emmanuel Macron dar si cu Ursula von der Leyen

Presedintele chinez, Xi Jinping, este asteptat duminica pentru o rara vizita in Franta in cadrul…

21 de minute ago

„Dezastru istoric”. Zeci de morti si sute de disparuti din cauza inundatiilor din Brazilia

Potrivit CNN, cel putin 57 de oameni au murit si alti 373 sunt dati disparuti…

O oră ago

In timp ce Putin era la slujba de Inviere, rusii bombardau Harkovul. 23 din cele 24 de drone au fost doborate de ucraineni

Slujba Invierii a venit in Ucraina, in al treilea an de razboi, sub amenintarea dronelor…

3 ore ago

Noi proteste, cu mii de israelieni, pentru intoarcerea ostaticilor, la Tel Aviv. „Trebuie sa ii aducem inapoi. Trebuie sa schimbam acest guvern”

Un nou protest, sambata seara, cu mii de israelieni care i-au cderut premierului Benjamin Netanyahu…

4 ore ago