Reactie furioasa a lui Dragnea la adresa jurnalistilor de la Rise Project, dupa ce procurorii din Brazilia au deschis o ancheta privind afacerile sale

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a anuntat, luni, pe jurnalistii de la Rise Project ca au incalcat numeroase legi din Codul Penal in articolele privind afacerile sale din Brazilia, sugerand astfel ca ii da in judecata.

„L-am contactat pe Liviu Dragnea inainte de a publica fiecare dintre cele opt investigatii despre el si prietenii lui de la Tel Drum. N-a raspuns. L-am cautat in Parlament si la Partid sa-l intrebam despre contractele cu statul, afacerile cu Costel Comana, fondurile de vanatoare, ferma de porci a fiului sau. Tot nimic. Acum cateva ore ne-a scris pentru prima data. Ne-a transmis, pe WhatsApp, ca urmeaza sa ne dea in judecata pentru textul publicat astazi”, anunta jurnalistii de la Rise Project.

mesaj

Afacerile din Brazilia de pe urma carora a beneficiat presedintele PSD, Liviu Dragnea, au intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana. Acestia suspecteaza o posibila spalare de bani dar si alte infractiuni in cazul investitiilor facute pe numele prietenilor politicianului, a scris, luni, Rise Project.

RISE Project, impreuna cu reporteri ai postului de televiziune Record TV, a doua cea mai mare retea de televiziune din Brazilia, au documentat intrarile si iesirile lui Liviu Dragnea si ale apropiatilor sai, in special tanara sa iubita, Irina Tanase, si fostul coleg din facultate, Mugurel Gheorghias (actionar la Tel Drum) in tara de peste Atlantic. Jurnalistii au obtinut indicativele zborurilor care i-au adus in Fortaleza, oras din nord-estul Braziliei unde si-au desfasurat afacerile, numerele pasapoartelor folosite precum si datele si orele exacte cand acestia au trecut prin punctele de frontiera. Aceste informatii arunca o noua lumina asupra activitatilor ascunse desfasurate de Dragnea si prietenii sai atat in Brazilia cat si in Romania.

Citeste aici investigatia Rise Project.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: