politica

Reactie imbecila a PSD dupa respingerea Rovanei Plumb: „Avem 10 variante de rezerva”

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, joi, in legatura cu respingerea in Comisia juridica a Parlamentului European a candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, ca trebuie parcurse mai multe etape si nu a fost inca votul in Parlamentul European, mentionand ca PSD nu are o varianta de rezerva, ci 10.

„Nu am citit stirea, lasati-ma sa ma informez, stiam ca e inca in comisie….A fost la acea comisie, nu la votul in Parlament. Vedeti ca sunt niste etape, niste comisii, pana la votul in Parlament… era mai incolo”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, intrebat in legatura cu ce va face PSD dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa in comisia de la Parlamentul European, informeaza Agerpres.

Intrebat daca PSD are o varianta de rezerva, Ciolacu a raspuns: „Stiti la fel de bine ca si mine ca PSD nu are o varianta, are 10 variante de rezerva”.

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsa joi de Comisia juridica a Parlamentului European, a anuntat eurodeputatul PNL Siegfried Muresan pe contul sau de Facebook. „Fara avizul Comisiei juridice audierea din Comisia de transport nu poate avea loc”, a adaugat el.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

O oră ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

2 ore ago

ISW: Este putin probabil ca Rusia sa obtina castiguri semnificative pe termen scurt in apropiere de Avdiivka, in ciuda retragerii limitate a Ucrainei

Este putin probabil ca fortele rusesti sa realizeze o "patrundere semnificativa din punct de vedere…

18 minute ago

Serviciu secret din Ucraina: Telegram a blocat o serie de roboti oficiali, inclusiv chatboturilor serviciilor secrete ucrainene

Directia Principala de Informatii a Ministerului Apararii din Ucraina a declarat ca platforma Telegram a…

15 minute ago