Realizatoare Digi24, exasperata de minciunile lui Firea: „Sa stiti ca eu nu am avut apa calda nici in mandatul dvs./ Nu e adevarat ca pasajul Doamna Ghica era gata 80%, trec zilnic prin zona, nu era nimic inaltat”

politica

Firea la Digi24

Gabriela Firea, candidata a PSD la Primaria Capitalei, a fost contrazisa intr-o emisiune la Digi24 chiar de catre realizatoare, satula sa asculte fake news-urile lansate de pesedista.

Firea s-a lansat intr-un lung sir de atacuri la adresa lui Nicusor Dan, laudandu-se printre altele ca pasajul de la Doamna Ghica fusese finalizat in mandatul ei in proportie de 80%.

„Un cetatean alege un primar ca sa faca proiecte, nu sa spuna trei ani de zile ce nu a putut el sa faca si din ce cauza. Eu pot sa vin in apararea mandatului meu cu tot ce au vazut toti cetatenii: Pasajul Piata Sudului finalizat, Nicolae Grigorescu, Splai, Dudescu, finalizat, Ciurelul, aproape 80% din Doamna Ghica si foarte multe alte proiecte”, a sustinut Firea..

Realizatoarea Digi24 a reactionat si a tinut sa o contrazica: „Va spun ca nu era 80%, va garantez, ca trec prin intersectia aia in fiecare zi, 80% nu era, era cate un pic de rampa, nimic altceva. Nu era nimic inaltat. Absolut nimic”.

„De ce e lumea atat de nemultumita?”, a replicat Firea iritata.

„Sa stiti ca eu personal nu am avut apa calda nici in mandatul dvs.”, a adaugat realizatoarea.

„Nu va suparati, am promis eu apa calda si caldura?”, a reactionat Firea.

„Ceea ce am promis s-a realizat in proportie de peste 70%. Domnul Dan, din ce a promis, nu s-a realizat nici macar in proportie de 30%”, a pretins apoi Firea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: