„Redus mintal”. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a pretins ca este femeie si a postat acuzatii false pe site-ul dedicat abuzurilor PSD

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu si-a atribuit o identitate falsa, de femeie, si a postat doua comentarii false pe site-ul mitingcujapca.ro incercand astfel sa compromita acest demers.

Site-ul permite celor fortati de PSD sa vina la mitingul din Bucuresti sa relateze despre abuzurilor oamenilor lui Dragnea. Pana in acest moment sunt peste 400 de marturii ale celor care sunt presati sa participe la mitingul PSD. Incercand sa compromita acest demers, Plesoianu a pretins ca este femeie si a postat un comentariu fals in care sustinea ca este „fortata” sa mearga la miting.

„Mega-implicatii civic de la ‘Geeks for Democracy’ sunt, de fapt, niste propagandisti de doi lei, o unealta penibila a Noii Securitati. Au facut o mizerie de site (MitingCuJapca.ro), unde cica aduna ei marturii de la oamenii „fortati de PSD” sa vina la miting. Atata doar ca nu iti iau cu caracter obligatoriu datele de contact si nu verifica nici macar la nivel minimal daca ce ai raportat e real sau fals…

Am facut eu acest test. De doua ori… Am scris ca ma obliga PSD sa vin la miting. Si, evident, au publicat! Puteam la fel de bine sa fac acest test de 150 de ori. Ar fi publicat 150 de raportari false… Ceea ce, in mod evident, si fac!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Mihai Politeanu de la Initiativa Romania a comentat acid demersul lui Plesoianu.

„Faptul ca un redus mintal ca Liviu Plesoianu posteaza falsuri pe mitingcujapca.ro pentru a incerca sa decredibilizeze demersul si sa ingroape realitatea ca PSD este un partid profund bolnav care foloseste puterea institutiilor impotriva cetatenilor pentru a-i santaja sa participe la un miting politic, spune ceva despre Plesoianu, Dragnea, Nicolicea et co., nu despre noi sau despre site.

Site-ul porneste de la premisa dupa care noi functionam: aceea ca societatea romaneasca este si trebuie sa fie formata din indivizi liberi, rationali, cu constiinta morala si ca tesutul social e sanatos atata timp cat este construit pe incredere si respect intre oameni. Prin mitingcujapca.ro punem la dispozitia cetatenilor un mediu in care se pot exprima, pornind de la prezumtia bunei credinte a fratilor nostri romani. Asa functionam noi. Nu asa functioneaza un Plesoianu, un Dragnea sau un Nicolicea. Ei functioneaza pe premisa minciunii, a urii, a ticalosiei si a furtului. Nu e grav doar ca ei si cei asemenea lor sunt mincinosi, plini de ura, ticalosi si hoti. E mai grav ca va considera pe voi, pe noi toti, cetatenii Romaniei, asemenea lor. Or asta deja e intolerabil”, a scris Politeanu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: