Categories: news

Revolta in galeria echipei Dinamo: „Sa va fie rusine! Sunteti niste jegosi, ati luat bani de la Negoita”. Seful galeriei, catalogat „mizerie PSD-ista”

O buna parte dintre membrii galeriei echipei Dinamo protesteaza fata de actiunile ultrasilor de la protestul de miercuri seara. Ei se delimiteaza ferm de actiunile celor care au fost in Piata Victoriei.

Pagina de Facebook a galeriei, Peluza Catalin Haldan Dinamo, este plina de comentarii de revolta. Iata cateva dintre acestea:


Sursa: Reddit Romania

Carmen Negoita, fosta sotie a lui Ionut Negoita, patronul FC Dinamo Biicuresti, a dezvaluit ca ultrasii care au provocat violente la protestul din Piata Victoriei au fost adusi cu autocare de catre „fratii Negoita”, ambii fiind membri PSD.

„Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara. Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!”, a scris Carmen Negoita pe Facebook.

Discutii pe acest suboect au existat pe pagina de Facebook a galeriei Dinamo inca de miercuri seara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Soferul baronului Buzatu este candidat PSD la CL Vaslui. Acesta a venit alaturi de sef in fata instantei din Vaslui – Video

Baronul PSD prins cu spaga in portbagaj, Dumitru Buzatu, a ajuns vineri la Tribunalul Vaslui…

27 de minute ago

Lovitura pentru Beijing. SUA au devenit cel mai mare partener comercial al Germaniei, in locul Chinei

Dupa ani in care China a fost principalul partener comercial al Germaniei, SUA pare ca…

18 minute ago

Serviciile de informatii ale armatei anunta ca dronele Magura V5 au provocat pierderi grele flotei Federatiei Ruse. Pagube de peste 500 de milioane de dolari

Dronele navale ucrainene Magura V5, fabricate in Ucraina, au cauzat pagube Flotei Rusiei de la…

20 de minute ago

Campaniile rusesti de sabotaj in UE capata amploare. Sunt vizate fabricile care produc arme pentru Ucraina si infrastructura feroviara

Pe fondul noilor avertismente ale serviciilor de informatii ca Rusia pregateste „acte violente de sabotaj”…

2 ore ago

Mircea Geoana, atac direct la Ciolacu: „Atunci cand liderii de azi ai tarii se exprima in limba romana, ai senzatia ca iti vorbeste corigentul clasei”

Mircea Geoana, potential candidat la presedintie, sustine ca Romania este condusa de o generatie politica…

2 ore ago