Revolutia cuprinde Romania. Un tanar din Neamt a blocat de unul singur un drum national: „Hotii ne conduc tara”

news

Un tanar din satul Sacalusesti, comuna Agapia a blocat cu propria masina soseaua Targu Neamt – Piatra Neamt, ce trece si prin fata casei sale. El a tinut astfel sa fie alaturi de initiatiatorii Protestelui #sieu.

Dan Toma a blocat drumul cu masina sa timp de 15 minute. Timp de 15 minute zeci de masini au asteptat la granita dintre cartierul Humulestii Noi din Targu Neamt si satul Sacalusesti. Toti soferii au aplaudat gestul tanarului, chiar si un sofer de TIR care a parcat masina chiar pe axul drumului, informeaza Mesagerul de Neamt. Doar o salvare a fost lasata sa treaca de baraj.

“Vrem sa facem ceva in tara asta si nu se poate face. Mai ales in zona Moldovei. Nu avem autostrazi. Eu lucrez in domeniul auto, dezmembrari masini. Nu pot sa aduc masinile pana aici, pentru ca ma costa o gramada de bani. Toti imi aduc masinile pana la Cluj si atat. De acolo trebuie sa le aduc eu. Cine e de vina? Conducerea tarii. Nu stiu, Dragnea, PSD, nu stiu. Toti hotii astia care ne conduc tara”, a declarat revoltat tanarul.

Mai mult despre:


Comentarii: