news

Rochii de ocazie elegante la moda de la JojoFashion (P)

Esti invitata la o nunta in toamna aceasta si nu stii ce tinuta sa porti?

Am gasit pe JojoFashion cateva rochii de ocazie elegante pentru nunta pe care vreau sa ti le recomand.

Cea mai simpla alegere, fara batai de cap si stres este o rochie de ocazie neagra. Este usor de accesorizat, usor de asortat si te salveaza din situatiile in care nu stii ce tinuta sa imbraci la o nunta. Iti recomand rochia de ocazie tip sirena din lurex negru Isra. Nici prea simpla, nici prea incarcata, te scoate din impas si iti confera un look perfect pentru o nunta.

Cu o pereche de stileto si un clucth mic negru poti creea o tinuta eleganta demna de covorul rosu.

Alt model de rochie de ocazie neagra pe care ti-o recomand sa o porti la nunta este rochia lunga cu peplum in talie Sarina. Cu aceasta rochie poti creea o tinuta all black daca o accesorizezi cu o poseta neagra si o pereche de stiletto negri.

Rochia cu peplum iti scoate talia in evidenta si iti ascunde micile defecte din zona burtii si a soldurilor. Cu rochia Sarina vei avea o aparitie eleganta si rafinata.

Alt model de rochie perfecta pentru o tinuta all black este rochia de ocazie Berda, model clasic, cu umerii goi si crapatura pe picior. Port-o cu sandale negre din catifea cu toc inalt si subtire, accesorizeaz-o cu un colier care iti pune in valoare bustul si o poseta mica neagra si vei avea o aparitie all black extrem de rafinata, delicata si eleganta.

Daca vrei sa atragi atentia asupra ta, iti recomand rochia de ocazie midi neagra cu o maneca detasabila Akia, realizata din paiete argintii. Acest model ofera stralucire tinutei tale si este foarte practica. O poti incadra intr-o tinuta all black sau poti creea un look glamorous, de diva, daca porti si maneca detasabila din paiete.

Daca vrei sa adopti o tinuta de ocazie sclipicioasa, dar fara sa iesi prea mult in evidenta, iti recomand rochia de ocazie din paiete negre Megan. Cu stiletto din piele intoarsa si clucth cu aceeasi textura poti creea o tinuta de nunta divina.

Pentru cele care fug de negru am ales cateva modele de rochii de ocazie in nuante superbe, ideale pentru nunti.

Rochia lunga vaporoasa din sifon verde smarald Fiona este ideala pentru o tinuta de nunta eleganta. Cu rochia Fiona poti creea o tinuta care sa aiba putin din toate: sexy-apeal, eleganta si rafinament.

Pentru femeile care au un spate frumos si nu se sfiiesc sa-l arate, rochia Taisia este ideala. Realizata din materiale pretioase, cu broderie burgundy in partea superioara, bustul cu un decolteu mic in V si spatele partial dezgolit, rochia de ocazie Taisia iti ofera o aparitie eleganta, sexy si feminina.

Pentru o aparitie de diva iti recomand rochia de ocazie lunga tip sirena din lurex bordo cu spatele gol si maneci lungi. Cu o coafura cu bucle lejere, accesorizata cu un plic mic, poti obtine cu usurinta un look de diva.

Alt model de rochie de ocazie care este potrivita pentru o nunta care se desfasoara toamna este rochia Sellina. Lunga, cu bustul accesorizat cu dantela neagra si maneci lungi, rochia Sellina poate fi gasita pe JojoFashion pe mai multe nuante: rosu, mov sau albastru.

Acestea sunt doar o mica parte din rochiile de ocazie de la JojoFashion, modele superbe, moderne la preturi accesibile.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

57 de minute ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

O oră ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

O oră ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

O oră ago