politica

Romanii nu-i mai suporta deloc pe mascaricii PSD-isti. Propaganda PSD urla ca Ilan Laufer a fost „agresat”

Ilan Laufer, actual consilier al premierului Dancila, a fost ironizat in parcarea unui mall din Bucuresti de catre un cetatean obisnuit, care a strigat de mai multe pri „Discriminatule” in urma politicianului. Propaganda PSD a anuntat imediat ca Laufer ar fi fost „agresat”.

In timp ce iesea dintr-un mall din Bucuresti, Ilan Laufer s-a confruntat cu zicerile unui cetatean obisnuit, care a strigat ironic de vreo trei ori “Discriminatule”. Laufer, care se pregatea sa intre intr-o masina de lux, s-a oprit si a avut intentia de a merge spre cel care il ironiza. S-a razgandit insa si a preferat sa se urce in masina.

Laufer a fost recent protagonistul unui episod foarte penibil, in care l-a acuzat pe presedintele Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat sa il numeasca in functia de ministru al Dezvoltarii. Acuzatiile lui Laufer nu au fost sustinute nici macar de catre conducerea PSD, care s-a disociat rapid in urma scandalului.

Incidentul de acum cu Laufer a fost caracterizat imediat drept „agresiune” de catre propaganda PSD. Mai multe publicatii pesediste, precum stiripesurse.ro, dcnews.ro si romaniatv.net au folosit termenul de „agresiune” pentru a descrie acest episod. Bogdan Chirieac a mers chiar mai departe, anuntand ca vor urma si „violente fizice”, de vina fiind #Rezist si USR.

„Se va ajunge la violenta fizica. Asta s-a dorit, asta vom avea: subcultura, lipsa de educatie, agresivitate verbala si in final chiar violenta fizica pe strada.”, a declarat Chirieac la Antena 3.

Vezi aici video, in ce a constat de fapt „agresiunea”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

11 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

11 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

11 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

11 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

11 ore ago