„Romanii trebuie sa creada in MAI”. Dancila, mesaj in sedinta de Guvern. Mafia din MAI a ramas neatinsa

politica

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca se lucreaza pe mai multe planuri, atat pentru a afla adevarul in cazul de la Caracal, cat si pentru a se gasi solutii pentru evitarea unor situatii similare. ”Romanii trebuie sa continue sa creada in Ministerul Afacerilor Interne, este datoria acestei structuri sa asigure siguranta oamenilor”, a spus Dancila, apreciind ca ”toti cei pentru care nu primeaza interesul cetateanului trebuie sa plece”. In plus, premierul a anuntat inasprirea pedepselor pentru agresiune, viol, privare de libertate si crima.

”Lucram pe mai multe planuri, atat pentru a afla adevarul, cat si pentru a preintampina pe viitor situatii similare”, a spus, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, Viorica Dancila, referindu-se la cazul de la Caracal.

Aceasta a precizat ca, inca de marti, Corpul de control al primului ministru a inceput actiunea de control pentru verificarea modului in care au reactionat structurile Ministerului Afacerilor Interne, dar si relationarea cu celelalte institutii cu atributii in situatii de urgenta.

”Romanii trebuie sa continue sa creada in Ministerul Afacerilor Interne, este datoria aceste structuri sa asigure siguranta oamenilor. Avem in Ministerul Afacerilor Interne multi profesionisti, oameni care isi fac datoria si care se bucura de respect si apreciere, insa toti cei pentru care nu primeaza interesul cetateanului trebuie sa plece”, a mai spus premierul, citata de news.ro.

Citeste si: Caracatita PSD – Politie. Seful Politiei Gorj este fiul prefectului PSD. Este acuzat de agresiuni sexuale

Viorica Dancila a precizat ca grupul de lucru constituit pentru imbunatatirea legislatiei procedurilor de raspunsul la situatii de urgenta lucreaza deja si ”in cel mai scurt timp va veni cu propuneri de modificare a legislatiei”.

”Toti cei care nu si-au facut datoria vor fi aspru sanctionat, iar acest Guvern va lua toate masurile necesare pentru inasprirea pedepselor in cazuri de agresiune, viol, privare de libertate si crima”, a mai spus Dancila.

Mai mult despre:

Comentarii: