Romanul care a luptat pe frontul din Ucraina: „Trageam foarte, foarte, foarte mult. Ultimele patru luni jumate le-am petrecut in zona de razboi” – Video

news

„Recorder” a prezentat marti cazul unui roman care a luptat pana recent pe frontul din Ucraina, impotriva rusilor. El a relatat atmosfera de cosmar in care au decurs luptele la care a participat.

„Ultimele patru luni jumate le-am petrecut in zona de razboi. Am fost si am luptat pentru Ucraina. Sunt total diferit de cand am venit inapoi”, a marturisit romanul.

Se numeste Ovidiu Stoica are 37 de ani.  Pe 1 aprilie a trecut granita cu Ucraina pentru a se inrola in Legiunea Internationala

Romanul a stat o luna jumatate in „zona rosie”. „Trageam foarte, foarte, foarte mult”, a subliniat romanul.

„Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu mai sunt eu”, a subliniat fostul luptator in Ucraina, care acum are nevoie de carje.

„Acest material este despre trairile omului nostru intors acasa intr-un satuc din Ardeal. Marturiile lui ne pun in fata unei realitati cumplite si a unui alt razboi decat cel pe care il stim de la televizor sau de pe retelele sociale. Un razboi care se strecoara in mintile oamenilor, transformandu-i pentru totdeauna. Un razboi in care intri chiuind si razand, ca sa alungi frica de moarte”, a scris Recorder.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: