externe

Rusia a lansat un atac masiv cu rachete si drone asupra regiunilor ucrainene Kiev, Zaporijia, Odesa, Lvov si Dnipro – VIDEO

Explozii puternice au fost auzite in Kiev, Zaporizhzhia, Dnipro, Kharkiv, Odesa si Lviv in dimineata zilei de 29 decembrie, potrivit rapoartelor locale. Rusia a declansat un baraj de drone si rachete de atac in cursul noptii, vizand regiuni din intreaga Ucraina.

In Lviv, mai multe explozii au fost auzite la ora locala 8:20 a.m.Primarul din Lviv, Andrii Sadovii, a declarat ca, potrivit informatiilor preliminare, mai mult de zece drone Shahed au atacat regiunea Lviv.

Alte regiuni din vestul Ucrainei, inclusiv Hmelnitski, Rivne si Lutsk, care se invecineaza cu Polonia, au avut, de asemenea, alerte de raid aerian.

Administratia militara a orasului Kiev a raportat explozii in cel putin doua cartiere incepand cu ora locala 8:20. Cladirea statiei de metrou Lukianivska a fost avariata de o explozie, scrie publicatia Kyiv Independent.

De asemenea, autoritatile municipale au raportat un incendiu in incinta unui depozit din Kiev, in timp ce in Dnipro, rapoartele locale au anuntat ca un centru comercial a luat foc. Sadovii a raportat un incendiu la o „instalatie de infrastructura critica” din Lviv.

Guvernatorul orasului Harkov, Oleh Siniehubov, a raportat la ora 6:20 dimineata, orasul Harkov a fost lovit de zece rachete rusesti in cursul noptii. Alerta de raid aerian a sunat din nou cu putin timp inainte de ora 8:00 a.m.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

12 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

12 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

12 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

3 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

12 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

12 ore ago