S-a pastrat virgina pana la 38 de ani si uite cu cine s-a casatorit

life

Sute de oameni au participat la cununia profesoarei Jessica Hayes, intr-o catedrala din Fort Wayne, Indiana. Cel pe care l-a luat in casatorie femeia in varsta de 38 de ani nu este un om obisnuit si nici un om de afaceri, ci cineva mult mai cunoscut. Este insusi Iisus Hristos.

Jessica Hayes are 38 de ani si este profesoara de teologie la un colegiu din Fort Wayne. Femeia face parte dintr-o congregatie care numara 230 de femei consacrate, informeaza dailymail.co.uk. Desi sunt femei obisnuite, care nu locuiesc intr-o manastire, si au job-urile lor, ele au jurat ca vor ramane neprihanite toata viata lor. Jessica spune ca s-a hotarat sa aleaga acesasta cale dupa mai multi ani de meditatie si rugaciune.

virg 2

Duminica trecuta, in fata catorva sute de oameni, Jessica si-a unit destinele in fata lui Dumnezeu chiar cu fiul Lui, Iisus Hristos. Femeia a fost imbracata intr-o rochie alba de mireasa si a purtat pe cap voal, la fel ca orice mireasa obisnuita. Ba chiar a avut si parul coafat pentru a arata cat mai bine la acest eveniment unic din viata ei.

virg 5

„Elevii m-au intrebat daca vor trebui sa imi spuna «doamna Hayes» saptamana viitoare cand voi reveni la scoala. Dar le-am spus ca nu, caci voi ramane tot domnisoara”, a povestit proaspata sotie pentru dailymail.co.uk.

virg 3

In timpul cununiei, Jessica a primit si o verigheta sfintita, pe care preotul i-a pus-o pe deget. A urmat si o petrecere in sala de festivitati a parohiei, de unde nu au lipsit sampania si fotografiile de nunta.

virg 4

Foto: dailymail.co.uk

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: