politica

S-a terminat cu Olguta. Vasile Dincu (PSD): „Ea are eticheta ca minte, am facut multe studii de brand. Comunicarea noastra la PSD a fost invadata de PRM la un moment dat”

Nou atac devastator al lui Vasile Dincu, sustinut de organizatiile PSD din Transilvania pentru functia de presedintele al Consiliului National al PSD, la adresa Liei Olguta Vasilescu. El sustine ca a facut studii din care rezulta ca electoratul o percepe drept „mincinoasa”.

„Olguta Vasilescu are eticheta, am facut multe studii de brand pe oamenii partidului, ea are eticheta ca minte. Ea a spus ca nu a pierdut niciodata alegerile si ca noi la Cluj am facut 7-8%. E o idee vadimista, comunicarea noastra la PSD a fost invadata de PRM la un moment dat. Ideea este ca ‘spune orice’, asta mi-a spus-o si mie Vadim Tudor cand eram senator, ca poti sa spui orice ca nimeni nu verifica. A zis ca nu a pierdut niciodata alegerile.  Ea a fost membra PRM din 1991, scrie in CV-ul ei, si a pierdut alegerile in 1992, in 1996, in 2000, in 2004. S-a inscris in PSD in 2007, cand a candidat a candidat pe liste USL. Deci ea s-a dus la ala care a batut-o tot timpul si a castigat pe listele USL, unde era si cu liberalii si cu toata lumea impreuna.

(…) Este o minciuna sa spuna ca noi, la Cluj, nu am castigat niciodata alegerile, ca avem 7%. Nu este adevarat”, a declarat Dincu intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

„Ce s-a intamplat din 2016, mai ales in primul an, in 2017, a distrus total imaginea PSD-ului. Din 46% am ajuns la 20%”, a mai spus Dincu.

El a mentionat ca Ciolacu il doreste in fruntea PSD. „Echipa Ciolacu m-a chemat alaturi si sunt alaturi de aceasta echipa in acest moment”, a subliniat Dincu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

66 de migranti clandestini, salvati de marina franceza in Canalul Manecii

In total, 66 de migranti, printre care femei si copii, care incercau sa traverseze Canalul…

8 minute ago

Un baiat de 16 ani a fost arestat in Polonia dupa ce a incercat sa dea foc unei sinagogi istorice cu un cocktail Molotov

Politia poloneza a anuntat miercuri seara ca a arestat un adolescent implicat in tentativa de…

23 de minute ago

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

16 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

16 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

16 ore ago