politica

S-a trezit Oltenia, Olguta are un scor umilitor intr-un sondaj realizat in Craiova: „Este pentru prima data cand PSD pierde atat de mult la Craiova”

Jurnal de Craiova anunta ca Avangarde, institut condus de Marius Pieleanu, a realizat un sondaj de opinie pentru PSD Craiova in care Lia Olguta Vasilescu are un scor dezastruos.

Jurnal de Craiova a anuntat, joi, ca a intrat in posesia rezultatelor acestui sondaj, care a fost realizat la comanda Liei Olguta Vasilescu. Astfel, Vasilescu ar fi cotata abia cu 20% din intentiile de vot, fiind sub scorul partidului. PSD ar fi votat de 25% dintre craioveni.

„Este pentru prima data cand PSD pierde atat de mult la Craiova”, anunta Jurnal de Craiova. Publicatia a mai anuntat ca Vasilescu nu va mai candida in aceste conditii, urmand ca PSD sa il aiba drept candidat la primarie pe actualul primar, Mihail Genoiu.

Lia Olguta Vasilescu a anuntat pe 12 ianuarie 2020 ca „in proportie de 99 la suta vreau sa candidez la Primaria Craiovei”.

Intrebata intr-o conferinta de presa daca va candida pentru o functie de conducere in PSD, la Congresul partidului, Vasilescu a raspuns: „Nu am luat inca aceasta decizie”. „Depinde foarte mult de decizia pe care o voi lua – daca voi candida sau nu la Primaria Craiovei. In proportie de 99 la suta vreau sa candidez la Primaria Craiovei”, a adaugat Lia Olguta Vasilescu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

19 personalitati au primit de la presdintele Biden Medalia Libertatii, una dintre cele mai inalte distinctii civile din SUA

Presedintele SUA, Joe Biden, a acordat, vineri, Medalia Libertatii unui numar de 19 persoane, inclusiv…

4 minute ago

Un lider al serviciilor de informatii militare ucrainene avertizeaza: „Rusia ar putea ocupa tarile baltice in sapte zile, inainte ca NATO sa poata interveni”

Vadim Skibitski, adjunctul sefului Serviciului de informatii militare al Ucrainei (HUR) a vorbit intr-un interviu…

12 minute ago

Iasi: Un barbat s-a aruncat in fata trenului

Un barbat din judetul Iasi s-a aruncat, sambata dimineata, de pe o pasarela, in fata…

22 de minute ago

Premiera in fotbalul profesionist german: o echipa din Bundesliga va avea o femeie antrenor

Clubul bavarez de fotbal Ingolstadt a numit prima femeie antrenor din Germania in fotbalul profesionist…

27 de minute ago

Demonstratiile studentesti pro-palestiniene se extind. Manifestatii in Franta, Germania, Canada, Mexic, Elvetia si Australia

Miscarea studenteasca impotriva ofensivei israeliene in Fasia Gaza continua in intreaga lume: pornind de la…

44 de minute ago

Un barbat si o femeie au incendiat un Coran la Malmo, inaintea inceperii saptamanii Eurovision – VIDEO

Un barbat si o femeie au dat foc vineri unei copii a Coranului in orasul…

58 de minute ago