S-au terminat si masinile Lada: familia unui militar rus mort in Ucraina a primit din partea statului o bicicleta – VIDEO

externe

Lada, militari rusi, ucisi, Ucraina, Putin, promisiuni, cartofi, Putin, bicicleta, familie

Daca la inceputul conflictului din Ucraina, Putin promitea familiei fiecarui militar rus care-si va da viata „pentru reintregirea patriei” o masina Lada nou-nouta, iata ca situatia economica tot mai dificila in care se afla Rusia il impiedica sa-si tina promisiunea.

Asa se face ca familiile militarilor ucisi pe front si care proveneau din cele mai sarace zone ale Rusiei, fiind in special minoritari de origine asiatica, nu au primit autoturisme Lada, ci diverse bunuri materiale, precum zahar, ulei sau saci cu cartofi.

O exceptie se face in partile europene, mai „civilizate”, ale Rusiei, unde familiile celor ucisi in lupta primesc, mai nou, biciclete electrice – probabil un semn ca s-au terminat masinile Lada, ori ca uzinele de fabricare a lor nu mai fac fata numarului tot mai mare de invadatori ucisi in Ucraina. Femeia din imagini este foarte bucuroasa ca a primit, in schimbul vietii sotului ei, o bicicleta electrica si multumeste regimului Putin pentru acest cadou neasteptat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: