S-au vandut pe nimic. Pentru cati bani i-au cantat lui Liviu Dragnea membrii fanfarei de la Iasi pentru nu se auzi huiduielile

politica

Seful PSD Iasi Maricel Popa sustine ca organizatia a platit in total 3.500 de lei pentru inchirierea Teatrului Luceafarul din Iasi si pentru serviciile prestate de ansamblul folcloric din subordinea Consiliului Judetean, adaugand ca orice partid poate incheia astfel de contracte.

Liderul PSD Iasi, Maricel Popa, totodata presedinte al Consiliului Judetean Iasi, a raspuns, luni, cererii liberalilor de a explica de ce PSD a folosit patrimoniul Consiliului Judetean, dar si angajati ai institutiilor din subordine, la actiunea de sambata a partidului la care a fost prezent si Liviu Dragnea.

Maricel Popa a precizat ca PSD a platit Teatrului ”Luceafarul” din Iasi, in baza unui contract, suma de 1.500 de lei pentru a inchiria sala in care a avut loc sambata reuniunea PSD Iasi. Totodata, seful PSD Iasi a spus ca ansamblul folcloric din subordinea CJ a primit suma de 2.000 de lei, tot in baza unui contract, pentru spectacolul sustinut inaintea reuniunii PSD, pe scena din fata teatrului iesean. Fanfara a fost formata din 15 membri, prin urmare fiecare membru a primit putin peset 130 de lei pentru prestatia de cateva ore in favoarea PSD.

“Si PNL si ALDE sau PMP pot face asemenea contracte, oricine. S-a facturat inaintea evenimentului, s-a platit. Restul este can-can. Niste minciuni. Suntem obisnuiti cu atacurile opozitiei, asta este viata. Oricine poate folosi sala de la Teatrului Luceafarul, nu exista interdictii“, a spus Maricel Popa, intr-o conferinta de presa, citat de news.ro.

Tot luni, liderii filialelor judetene PNL si PMP, Costel Alexe si Petru Movila au cerut demisia conducerii ansamblului folcloric al CJ Iasi, motivand ca “este o rusine sa politizezi intr-un asemenea hal ceva ce ar trebui sa ramana emblema judetului“.

Liderul PNL filiala municipala Iasi, deputatul Marius Bodea, i-a cerut duminica presedintelui Consiliului Judetean, Maricel Popa, seful PSD Iasi, sa explice de ce a folosit patrimoniul Consiliului Judetean, dar si angajati ai institutiilor din subordine, la actiunea de sambata a partidului la care a fost prezent si Liviu Dragnea. Totodata, liderul liberal i-a solicitat sefului PSD Iasi sa prezinte facturile si dovada platilor efectuate de filiala ieseana a social-democratilor pentru serviciile prestate.

Marius Bodea a afirmat ca PSD a folosit aceste institutii “ca pe un pres si le-a expus in mod inutil intr-o actiune de partid esuata“.

La Conferinta Judeteana a PSD Iasi desfasurata sambata la Teatrul Luceafarul au fost prezenti Liviu Dragnea, Viorica Dancila si alti membri din conducerea partidului. Inainte de sosirea lui Dragnea, atmosfera a fost intretinuta de ansamblul folcloric din subordinea Consiliului Judetean, artistii evoluand timp de peste o ora pe o scena amenajata in fata teatrului din Iasi.

Potrivit programului initial stabilit de social-democrati, Dragnea ar fi urmat sa tina si un discurs pe scena respectiva, insa organizatorii au renuntat la idee, intrucat in zona s-au adunat peste 500 de persoane care i-au huiduit pe liderii social-democrati.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: