Sabin Orcan il pune la punct pe Chirieac: „Un ins care si-a scos la vanzare constiinta si care a facut de ras aceasta breasla”

politica

Sabin Orcan, directorul Newsweek Romania, are o replica acida pentru Bogdan Chirieac. Chirieac a sustinut, joi, la Antena 3, ca revista Newsweek Romania este finantata de Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

„De regula, nu raspund la calomniile scornite despre noi de diverse personaje certate cu morala, cu logica sau cu legea. Imi place sa cred ca publicul nostru e atat de inteligent incat isi da singur seama care-i adevarul.

Dar e culmea ipocriziei sa fim calomniati de cineva ca Bogdan Chirieac – un ins care si-a scos la vanzare constiinta si care a facut de ras aceasta breasla. Despre care chiar organizatiile profesionale au stabilit ca nu-si merita eticheta de jurnalist, dupa celebrul episod al santajului la seful ANI. Si despre care am dezvaluit recent cum este platit de PSD sau de CNAIR, ca sa dea ‘stiri pozitive’.

Ca atare, tin sa precizez inca o data: revista noastra nu a fost, nu este si nu va fi niciodata sponsorizata de vreun politician sau de vreun afacerist cu probleme penale. Si nici de vreo institutie a statului.

Toate finantarile noastre sunt legale si transparente: publicitate, proiecte speciale si evenimente, donatii, imprumuturi de la asociati.

De asemenea, nu am primit niciodata bani de la vreo primarie. Cu atat mai putin de la primariile conduse de cuplul Pandele-Firea. Despre care Newsweek Romania a scris in repetate randuri in ultimul an.

E de ajuns pentru oricine sa dea o cautare pe site ca sa gaseasca zeci de stiri si dezvaluiri despre ‘ispravile’ celor doi”, arata Sabin Orcan intr-o declaratie transmisa redactiei aktual24.ro.

Citeste si: S-au turnat reciproc in direct la Antena 3. Pandele i-a spus lui Chirieac ca va face publice „sumele uriase de bani si contractele” pe care le-a luat de la PSD

Pandele s-a enervat dupa ce Chirieac a atacat-o pe Gabriela Firea si a amenintat ca va „publica in presa sumele si contractele” pe care analistul le are cu PSD si cu institutiile de stat. In replica, Chirieac a sustinut ca Pandele finanteaza Newsweek Romania.

Florentin Pandele: Vreau sa-l anunt pe domnul Chirieac, care acum incearca sa promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau sa ii spun ca Gabi Firea nu este in nicio tabara din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astazi, mergand spre clinica, am intrebat-o de ce nu intra intr-o tabara, ca oricum presa o tot da in tabara domnului Paul Stanescu. Ea mi-a spus ca este simplu membru al PSD

Este deranjant ca domnul Chirieac si alti colegi de-ai lui incearca sa o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea sa stie sumele uriase de bani si contractele pe care le primeste domnul Chirieac.

Bogdan Chirieac: Nu inteleg declaratia mai multe decat controversata a domnului Pandele si chiar il invit sa publice aceste contracte, dar sa publice si fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar in respectiva revista.

Florentin Pandele: Sunteti foarte prost informat, nu am nicio revista. Voi publica in presa sumele si contractele pe care primiti.

Bogdan Chirieac: Va rog sa le publicati si sa publicati toate contractele cu terenuri din Voluntari.

Mai mult despre: ,

Comentarii: