Sase cetateni straini arestati pentru trafic de droguri la un festival in Mamaia

news

Sase cetateni straini au fost arestati preventiv dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce comercializau droguri la un festival care se desfasoara la Mamaia, informeaza un comunicat transmis sambata de DIICOT.

Cele sase persoane sunt cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic international de droguri de risc si mare risc, trafic de droguri de risc si mare risc si detinere fara drept de droguri de risc pentru consum propriu.

„In cauza s-a retinut ca inculpatii au introdus in Romania, au transportat, au depozitat si au detinut cantitati insemnate de droguri de risc si de mare risc, in scopul comercializarii la un festival ce se desfasoara in statiunea Mamaia, judetul Constanta, la data de 27.04.2023, la ore si in locatii diferite, fiind prinsi in flagrant in timp ce comercializau astfel de substante”, arata DIICOT.

De asemenea, inculpatii au promovat vanzarea drogurilor prin intermediul unor aplicatii de mesagerie, precizand preturile pentru fiecare tip de drog.

„Au fost puse in aplicare patru mandate de perchezitie domiciliara, fiind identificate si ridicate 300 de comprimate de ecstasy, 70 de comprimate 2 CB („pink cocaine”) si cantitatile de 100 de grame de cocaina, 50 de grame de ketamina, 10 grame de hasis si 10 doze de metamfetamina. In cursul aceleiasi zilei, 28.04.2023, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Constanta a dispus arestarea preventiva a inculpatilor, pentru o perioada de 30 de zile”, se precizeaza in comunicat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: