Categories: news

Scandal si abuzuri in Comisia Juridica a Senatului. Serban Nicolae (PSD) i-a dat afara pe reprezentantii Parchetului General: „Ce-i asta? Chiar ma rog de dvs.?” – Video

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Serban Nicolae (PSD), i-a dat afara din sedinta privind aprobarea ordonantei de abrogare a ordonantei negre pe reprezentantii Parchetului General. El a avut un comportament extrem de agresiv.

Serban Nicolae i-a acuzat pe cei de la Ministerul Public ca s-au „autoinvitat”. „Credeti ca este un lucru firesc sa va auotinvitati? Nu avem nevoie de supraveghere. Va rog frumos sa parasiti sala”, a indicat Nicolae.

Reprezentantii Parchetului au incercat sa explice de ce sunt prezenti in sala, insa Serban Nicolae nu i-a lasat sa vorbeasca: „Chiar ma rog de dvs. la comisia parlamentului? Ce-i asta?”.

Atitudinea aroganta a lui Serban Nicolae a fost sanctionata de senatorul Alina Gorghiu (PNL), care l-a acuzat de lipsa de politete. Nicolae a reactionat cu duritate si de aceasta data.

Alina Gorghiu: „As fi preferat sa nu asist la acest incident. Mi se parea normal sa ascult un punct de vedere al Ministerului Public. S-a solicitat prezenta dansilor, nimeni nu vine de pe strada la sedinta Comisiei Juridice. Serban Nicolae si-a folosit functia excesiv”.

Serban Nicolae: „Abtineti-va sa imi dati lectii de comportament”.

Alina Gorghiu: „Ati dat afara pe cineva dupa bunul plac. Nu ati consultat pe nimeni”.

Serban Nicolae: „Atata tupeu, de unde si pana unde imi faceti educatie mie?”.

Vezi inregistrarea acestui incident de la minutul 40.00:

In final, Comisia juridica a Senatului a adoptat un raport de admitere, cu amendamente, pentru legea de aprobare a OUG 14/2017, cea care abroga OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

O oră ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

12 minute ago