Scandal urias intre Oana Stancu si Liviu Dragnea la Antena 3: „M-ati JIGNIT/Nu sunteti procuror”

politica

Votul controversat din Parlament privind aprobarea cresterilor salariale a iscat un scandal de zile mari la Antena 3 intre Oana Zamfir Stancu si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Oana Stancu s-a enervat foarte tare pentru ca Dragnea a declarat despre ea, intr-o alta emisiune a postului, ca „nu o duce capul”. Dragnea a cerut ulterior sa intervina in emisiunea moderata de Oana Stancu.

„In ceea ce priveste disputa din Parlament privind votul. Nu stiu ce poze si filmulete are PNL, vreau doar sa confirm o informatie. M-am interesat si eu aseara. Exista o lista de semnaturi, este singurul document oficial, pentru cei care au participat la vot. Sunt 191 de semnaturi”, a mai spus Liviu Dragnea.

Oana Zamfir a intervenit: „Eu sunt cea despre care ati spus ca nu prea o duce capul si trebuie sa imi traduceti din romana in romana, dar pentru telespectatori cred ca trebuie sa faceti acest efort. Lista de semnaturi este o declaratie pe propria raspundere de genul: ‘Da, am fost la vot’?”

Liviu Dragnea: „Supararea dumneavoastra ar trebui facuta in alt cadru”.

Oana Zamfir: „In cadru public m-ati jignit in emisiunea ‘Exces de putere’, in cadru public vorbim, dar sa trecem peste asta. Nu este loc de cearta personala. Eu doar va adresez intrebari. Vrem doar sa aflam adevarul. Aceeasi masura pe care am aplicat-o in cazul Roberta Anastase o aplicam si votului de luni. Exista posibilitatea, atunci, pe loc sa se accepte apelul nominal”.

Liviu Dragnea: „Doamna Zamfir, dumneavoastra, din cate imi aduc aminte nu sunteti procuror. Lasati invitatul, chiar daca este de la un partid care nu va place, sa vorbeasca.”

„Sa stiti ca nu imi place niciun partid si ma comport in acelasi fel cu toti invitatii. Oamenii asteapta clarificari dupa situatia de luni privind votul”, a adaugat Oana Zamfir.

„Singurul document oficial este lista de prezenta: 191 de semnaturi la care se mai adauga membrii biroului permament care nu au apucat sa semneze, inclusiv eu care am uitat sa semnez, desi am fost prezent in sala. In ceea ce priveste atacul Guvernului la CCR pe aceasta lege… nu este nicio noutate. Guvernul blocheaza orice act normativ care aduce beneficii romanilor. (…) Este nevoie de aceasta lege. M-ati intrebat de ce nu s-a adoptat pana acum aceasta lege. Abia in octombrie a ajuns in Camera Deputatilor. Noi discutam despre o lege care a ajuns in dezbaterea Parlamentului la initiativa guvernului. Guvernul a venit cu aceasta ordonanta. In acelasi timp, Dacian Ciolos spunea ca ordonanta repara inechitatile. Daca erau toate lucrurile rezolvate, de ce a fost atata nemultumire in randul sindicatelor?”, a continuat Liviu Dragnea.

In finalul discutiei, presedintele PSD i-a cerut scuze jurnalistei de la Antena 3: „Nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni, dar va cer scuze”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: