Categories: news

Scandalul Olteanu-SOV l-a DARAMAT pe Liviu Mihaiu. Anunt de ultima ora al fostului guvernator al Deltei

Liviu Mihaiu, personaj central in cazul spagii incasate de Bogdan Olteanu de la Sorin Ovidiu Vintu, anunta ca isi ia soua saptamani de concediu pentru a se „reculege”.

„Purgatoriul asta mi-a facut rau si bine. Cu Dumnezeu inainte. Ne auzim cat de repede. Voi iesi in spatiul public si la TV sa dau explicatii”, a spus el la radio, potrivit Pagina de Media.

Mihaiu a recunoscut in ultima editie a emisiunii, de astazi, ‘Asta la revista mesei, nene’, ca nu isi planuise acest concediu, dar ca vine in contextul intamplarilor din ultima saptamana.

„Parerea mea e ca e nevoie sa fac o pauza, de reculegere. Nu era in plan sa-mi iau concediul asta. Dar se pare ca e mai bine asa. Imi iau o mica pauza. Voi reveni”, a spus Mihaiu in finalul emisiunii sale de astazi, in care tema de discutie a fost „Ce te face sa fii mai bun si mai bun si mai bun!”.

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu este acuzat de DNA ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii, potrivit News.ro.

Bogdan Olteanu era presedinte al Camerei Deputatilor cand ar fi comis fapta de trafic de influenta, repectiv in iulie – noiembrie 2008. Banii de la Sorin Ovidiu Vintu ar fi ajuns la Bogdan Olteanu printr-un intermediar, la sediul unui partid politic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

3 ore ago

Eurovision: Mii de oameni protesteaza la Malmo, in Suedia, impotriva participarii Israelului la concurs

Mii de manifestanti pro-palestinieni s-au adunat in orasul suedez Malmo pentru a protesta fata de…

3 ore ago

Un consiliu scolar din statul american Virginia ia in considerare restabilirea numelor confederate ale unor scoli

Un consiliu scolar american din comitatul Shenandoah, Virginia, voteaza, joi, daca sa redenumeasca doua scoli…

3 ore ago