„Scoateti-ma de pe lista”. Scrisoarea elogioasa la adresa lui Firea are semnaturi false. Una dintre personalitati contesta ca a semnat

news

Regizoarea Chris Simion-Mercurian, una dintre ”semnatarii” mesajului de sprijin pentru primarul Capitalei, spune ca a fost introdusa pe lista fara stiinta sa. Ea cere acum sa fie scos de pe lista.

Chris Simion i-a trimis un sms Monicai Capatos, consiliera pe cultura a primarului Gabriela Firea. „Nu am semnat acest mesaj, va rog sa ma scoateti de pe aceasta lista!”, i-a scris Simion lui Capatos.

Pe pagina de Facebook a actorului Marius Manole, Chris Simion a detaliat: „Nu numai ca nu am semnat, dar am citit aceasta scrisoare acum cateva ore pe net, fiind in vacanta. Singura mea legatura cu Primaria Capitalei a fost si este festivalul Undercolud (repet, finantat din bani publici, nu de primar). Sa-mi arate si mie semnatura mea pe scrisoarea pe care sunt mentionata. Caci eu o sa va arat semnatura pe care mi-am dat-o pentru «FARA PENALI». Am cerut sa fiu scoasa de pe acea lista!’.

Duminica, Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoarea deschisa trimisa de peste 30 de personalitati bucurestene.  Numele Chris Simion e si el pe lista.

„Suntem o echipa si impreuna am pus bazele multor proiecte importante pentru bucuresteni. Acest lucru a fost posibil datorita faptului ca am avut langa noi un om care apreciaza la adevarata valoare munca noastra. Doamna Gabriela Firea a avut inca din primele zile de mandat o viziune clara in ceea ce priveste viata culturala si sportiva a Capitalei”, scriu autorii mesajului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: