O scurta comparatie intre Guvernul Ciolos si Guvernul Grindeanu. Acum se vede limpede ce a pierdut Romania

politica

Un tanar din Cluj, Laurentiu Dinca, a realizat o paralela intre membrii Guvernului Ciolos si cei ai Guvernului Grindeanu. Textul clujeanului a devenit viral pe Facebook, fiind distribuit de peste 5.000 de romani.

Dinca a comparat principalii ministru din cele doua cabinete. Niciunul dintre ministrii lui Grindeanu nu este superior.

„In locul lui Ciolos a venit Dragnea.

– La Ministerul Economiei, in locul lui Costin Borc – Doctorat in Economie, Wisconsin Madison, a venit fostul director al Postei Romane, Alexandru Popescu, are incasa in 2015 un bonus de performanta de 135.418 lei, desi Posta e la un pas de faliment.

– La Ministerul de Externe, in locul lui Lazar Comanescu – Doctor in relatii internationale, diplomat de cariera, a venit Teodor Melescanu, comunist de cariera.

– La Ministerul de Interne, in locul lui Dragos Tudorache – omul care a introdus sistemul video in sectiile de votare, vine Carmen Dan, o fosta functionara din Teleorman, pe care o recomanda relatia apropiata cu Dragnea.

– La Ministerul Educatiei, in locul lui Mircea Dumitru, rector al Universitatii din Bucuresti, membru in comisia care a constant plagiatul lui Ponta, vine Pavel Nastase, un sustinator al lui Ponta.

– La Ministerul Justitiei, in locul Ralucai Pruna, vine Florin Iordache, cel care a initiat si coordonat „Martea Neagra”.

– La Ministerul Muncii, in locul lui Dragos Pislaru vine Olguta. OLGUTA. Olguta. Atat aici.

– La Ministerul Sanatatii, in locul lui Vlad Voiculescu, singurul ministru care incepuse lupta contra mafiei din sistemul de sanatate, vine Florian Bodog, om din sistem, banuit de plagiat.

– La Ministerul Transporturilor, in locul lui Petru Sorin Buse, cu experienta de peste 25 de ani in industria auto globala, intre septembrie 2010 si mai 2015 fiind vicepresedinte al Inginerie Renault Globale si Directorul General al Renault, vine Razvan Cuc, demis din guvernul Ciolos, fara experinta in domeniu, un domn de la Giurgiu.

– La Ministerul Tineretului si Sportului, in locul multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipa, va fi numit Marius Dunca, primul om gasit responsabil de tragedia de la clubul Colectiv.

Cam atat”, a scris Laurentiu Dinca.

Membrii Guvernului Grindeanu urmeaza sa depuna juramantul de investitura, miercuri seara, la Palatul Cotroceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: