politica

„Se umple de penibil in ultimul hal!”. Rares Bogdan anunta ca Dancila „va forta usile dezbaterii” cu Iohannis impreuna cu „scandalagiii de serviciu”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan anunta ca Viorica Dancila se va „umple de penibil” daca va incerca sa intre la dezbaterea lui Klaus Iohannis „fortand usile”.

„Daca va mai trebuie un argument, priviti mascarada pe care o face Dancila! Vrea, pur si simplu, sa descinda cu forta, impreuna cu scandalagiii de serviciu, la intalnirea pe care presedintele Romaniei o are cu jurnalisti si analisti”, scrie Bogdan pe Facebook.

„A iesi la vot duminica este un manifest impotriva nemerniciei care a scos in strada sute de mii de romani. Daca va mai trebuie un argument, priviti mascarada pe care o face Dancila! Vrea, pur si simplu, sa descinda cu forta, impreuna cu scandalagiii de serviciu, la intalnirea pe care presedintele Romaniei o are cu jurnalisti si analisti. Intalnire pe care seful statului a organizat-o!!

Dancila se agata cu dintii de un pic de imagine pe care si-ar putea-o face fortand usile la dezbatere, dar cred ca numai cei extrem de naivi si neinformati, ca sa fiu elegant, pot crede in sinceritatea ei. Se umple de penibil in ultimul hal! Unde mai pui ca minte cu nerusinare cand spune ca urmareste o dezbatere cu domnul Iohannis. Daca vrea dezbatere, desi a priceput ca e clar ca nu va putea intra, inseamna ca nu vrea dezbatere, ci circ.

Unde sa intrati? Care ar fi motivul pentru care ar sta cineva de vorba cu o persoana care a facut/girat atatea mizerii impotriva poporului roman?

V-ati cerut scuze pentru atacurile xenofobe repetate la adresa presedintelui Romaniei, facute prin interpusi?

V-ati cerut scuze pentru ca i-ati acuzat pe protestatarii din 10 august 2018 ca au vrut sa dea o lovitura de stat?

V-ati cerut scuze pentru oamenii batuti si gazati in timp ce erati premier?

V-ati cerut scuze pentru cozile la care au stat romanii la europarlamentare si referendum?

V-ati cerut scuze pentru atacurile la persoana pe care le-ati facut la adresa presedintelui direct, nu prin Olguta Vasilescu sau Mitraliera, Fifor, Codrin etc?

V-ati cerut scuze ca ati mintit si mintiti in continuare poporul, ca ati distrus economia?

V-ati cerut scuze pentru imaginea catastrofala pe care ati facut-o Romaniei?

V-ati cerut scuze pentru ca-i sfidati pe romani, pentru ca-i credeti prosti?

V-ati cerut scuze pentru legea PSD prin care au fost eliberati peste 21.000 de infractori, dintre care cateva sute au recidivat?

V-ati cerut scuze membrilor PSD pentru ca-i puneti in situatia rusinoasa de a avea un asemenea candidat?

Ati iesit de la guvernare prin usa din dos si doriti sa participati la o dezbatere onorabila prin usa din fata? Nu pricepeti ca nu aveti ce sa discutati cu oameni educati?”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

6 minute ago

Netanyahu ignora apelul ONU: „Vom intra in Rafah si vom elimina batalioanele Hamas de acolo, pentru a obtine victoria totala”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a angajat marti sa lanseze o operatiune militara in orasul Rafah,…

14 minute ago

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

6 ore ago

Amendat cu 9000 de dolari, inculpatul Donald Trump risca si inchisoarea. Judecatorul il acuza de ofensa adusa juratilor si martorilor

Judecatorul Juan Merchan, care prezideaza procesul penal de la New York al lui Donald Trump…

2 ore ago

Iohannis a promulgat legea, alegerile prezidentiale vor avea loc cu trei luni inainte ca presedintele sa-si finalizeze mandatul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care stabileste ca alegerile pentru presedintele Romaniei pot…

3 ore ago