Seful lui Sosoaca, jigniri suburbane la adresa unei romance: „Putoare mica si infecta, vomita scrieri ca o grizeta la ciclu”

politica

Presedintele Partidului Neamul Romanesc, Ninel Peia, a dat publicitii un text plin de jigniri suburbane, profund misogin, la adresa jurnalistei Melania Cincea. „Vomita scrieri ca o grizeta la ciclu”, scrie Peia despre jurnalista. Neamul Romanesc are cinci parlamentari, cel mai cunoscut fiind senatoarea Diana Sosoaca.

Intr-un text publicat pe site-ul BP News, care ii apartine, Peia lanseaza un val de jigniri la adresa jurnalistei foarte greu de reprodus. Peia nu s-a dat in laturi de la nimic, el folosind numeroase expresii suburbane. Jurnalista a indraznit sa scrie ca protocolul dintre AUR si Neamul Romanesc este ilegal.

Iata ce spune acest presedinte al unui partid parlamentar despre o femeie: „japita”, „vomita scrieri ca o grizeta la ciclu”, „mizerabila”, „jigodie”, „taratura”, „terminata”, „spurcaciune”, „putoare slaba de minte”, „putoare mica si infecta”.

Iata cateva pasaje din textul lui Peia:

Eu inteleg ca neobolsevicii au nevoie de japite care sa le faca jocurile, dar e nevoie ca astfel de vanduti sa fie si imbecili? Se pare ca da. Cel putin in cazul Melania Cincea, care vomita scrieri ca o grizeta la ciclu.

Si daca asemenea japite vor trebui sa poarte un nume, eu as propune ca acesta sa fie Melania Cincea.

Mizerabila Melania este exemplul perfect de provincial care se crede salvat daca pupa-n cur vectorii progresismului neobolsevic de la noi. Culmea jigosidmului, Cincea e din Timisoara, orasul Revolutiei. Aici ea conduce cica o publicatie pe nume Timpolis.ro, dar pentru ca Engels si Marx joaca tontoroiul pe neuronii muierii si neobolsevicii au gasit o proasta gata sa faca bot moca, atarnatoarea a fondat si putereaacincea .ro. Si cum slugareala Melaniei a fost remarcata si la Bucuresti, odata cu multimea vida din craniul ce-l poarta degeaba, taratura a fost racolata si de oficina progresista botezata abuziv 22. De aici, la a face garagata pentru Contributors si Romania Libera nu mai era decat un pas, implinit cu gratie de coana Cincea.

Ca sa vedeti pana unde poate merge caracterul de hazna al muierii, aflati ca, cu creierii inecati de teorii antiromanesti, japita a incercat sa il albeasca chiar si pe tortionarul Augustin Lazar, Procurorul general care, in calitate de Presedinte al Comisiei de liberare conditionata de la Penitenciarul Aiud, i-a aminat cu doi ani libertatea disidentului anticomunist Iulius Filip! Si sa n-o numesti spurcacine?

Ca orice putoare slaba de minte, raia de Melania descopera ceva valabil doar pentru singura sinapsa pe care o mai are: cica protocolul de coaborare dintre AUR si PNR esteā€¦ ilegal. Eu inteleg ca neobolsevicii au nevoie de japite care sa le faca jocurile, dar e nevoie ca astfel de vanduti sa fie si imbecili? Se pare ca da. Cel putin in cazul MC, care vomita scrieri ca o grizeta la ciclu.

Acum revin la meseria de jurnalist: mai infectie maligna, de ce nu ai dat un telefon sa imi ceri si mie parerea? Aproape zilnic sunt la cate o televiziune, poti suna in direct, lepra ce esti, ca asa se face. Bine. Asa se face conform deontologiei, nu conform indiatiilor progresisto-bolsevice.

Bref, ca sa nu mai lungim vorba: Putoare mica si infecta, ce-ar fi sa te duci tu unde a intarcat mutu iapa si sa ne scutesti de parturie care iti imput creierii aflati in putrefactie? Cum, mai ai ceva a spune? Pai daca nu te conectezi la un cur de Tismaneanu, Plesu, Patapievici sau Liiceanu, de unde sa nasti tu vreo idee? Io zic sa renunti la scris, si sa iei bani pe botul intelectual pe care acum il faci moca. In timp, poate se miluieste o jigodie neobolsevica si te scoate si la o ciorba de burta, sa vada lumea ca neamul putorilor nu s-a stins!

Citeste si: Cine se afla in spatele lui Sosoaca. Senatoarea AUR este controlata de un fost deputat PSD, apropiat de Gabriela Firea

Partidul pe care in conduce Ninel Peia, Neamul Romanesc, are cinci parlamentari: Diana Sosoaca, Mircea Chelaru, Sorin Muncaciu, Lucian Feodorov si Francisc Toba.

Mai mult despre: ,

Comentarii: