Seful Politiei Lugoj a iesit la pensie la varsta de 47 de ani. Va avea o pensie speciala de cel putin 10.000 de lei

news

Seful Politiei Municipiului Lugoj, comisarul-sef Mihai Tonenchi, s-a pensionat la varsta de 47 de ani, anunta presa locala. Tonenchi va beneficia de o pensie speciala de cel putin 2.000 de euro.

Express de Banat anunta ca Tonenchi a primti aprobarea de a se pensiona la varsta de 47 de ani.

„La Lugoj nu au fost probleme foarte mari pe linie de violenta, poate doar cele din comunitatea roma, care consider ca au fost extrem de mediatizate de o parte a mass-mediei, fapt care nu a facut decat sa dea apa la moara celor aflati in conflict.

In rest, pot sa spun ca in ultimii ani trendul infractional in Lugoj este in scadere. Am reusit sa reducem riscul rutier avand mai putine accidente si mai putini morti, dar am avut si o buna colaborare cu tot ce inseamna unitati scolare si am crescut tot ce inseamna partea de protectie in mediul scolar.

Cel putin in ultimul an, nu am mai avut probleme de infractionalitate cu grad ridicat, de spargeri cu mod de operare, de victime prin talharii, de tot ce inseamna violenta intrafamiliala si multe altele. Am avut o colaborare foarte buna cu tot ce a insemnat partea de administratie locala, dar si cu Jandarmeria, Pompierii, Politia Locala, cu Spitalul si tot ce a insemnat unitati publice existente in municipiu, dar si cu administratiile din cele 17 comune din zona, care ne sunt arondate”, a declarat proaspatul pensionar.

Mihai Tonenchi a fost incadrat in Politia Romana in anul 1995. In perioada 2004-2008 a detinut functia de sef al Politiei Orasului Faget, dupa care a preluat postul de adjunct al institutiei lugojene, pana la inceputul lunii aprilie 2017. A fost imputernicit interimar la conducere pana in 12 martie 2018, cand a castigat concursul organizat de IPJ Timis.

Mihai Tonenchi va beneficia de pensie speciala, conform legilor in vigoare. Tonenchi si-a secretizat salariul de comisar-sef, insa cel mai probabil avea peste 10.000 de lei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: