Senator PNL batut la un botez in Baia Mare. El ar fi incasat doi pumni pentru ca „s-ar fi luat de sotia unui invitat la eveniment”

politica

Presedintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei, Cristian Niculescu-Tagarlas, a fost batut la o botez din baia Mare, anunta presa locala. El ar fi incasat doi pumni pentru ca „s-ar fi luat de sotia unui invitat la eveniment”.

Senatorul Tagarlas a fost facut knock-out la un eveniment privat. El s-ar fi luat de sotia unui invitat la eveniment, iar dupa un conflict verbal, sotul femeii i-ar fi aplicat 2 pumni, lasandu-l la pamant, scrie emaramures.

Evenimentul s-a desfasurat la un local din apropierea municipiului Baia Mare, fiind botezul unui om de partid al liberalilor.

Politia a precizat ca nu a primit nici o plangere.

Senatorul a negat duminica, la Antena 3, ca ar fi luat bataie. El a sustinut ca ar fi fost vorba doar despre o altercatie verbala provocata de doua persoane aflate in stare avansata de ebrietate.

Tagarlas a adaugat ca nu el a initiat altercatia verbala, ca nu au existat riposte agresive din partea sa si ca respectivele persoane au parasit evenimentul la scurt timp dupa incident.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: