Senatorii AUR Sosoaca si Daneasa promoveaza un site rasist cu accente naziste: „Cine sunt in spatele vaccinurilor”

politica

Diana Sosoaca si Mircea Daneasa, ambii senatori AUR promoveaza pe paginile lor de Facebook articole de un site cu numeroase articole rasiste, cu puternic accent nazist, incorectpolitic.com. Acest site are categorii sugestive precum „Problema tiganeasca” si „Chestiunea jidaneasca”.

Sambata, cand vaccinurile contra coronavirusului au ajuns la „Matei Bals”, senatorul AUR Mircea Daneasa a promovat pe pagina sa de Facebook un articol de pe incorectpolitic.com in care se sustine ca primul pacient vaccinat in SUA ar fi primit de fapt „apa salina” si ca se urmareste uciderea unui miliard de oameni.

„Acuma, e chiar ciudat. Guvernatorul tocmai l-a denumit pe primul vaccinat ca fiind ‘pacientul zero’. Poftim ? ‘Pacientul zero’ este o cunoscuta sintagma medicala care desemneaza prima persoana infectata intr-o epidemie. ‘Pacientul zero’ poate sa fie si o metafora pentru actiuni initiale care au consecinte majore pe parcurs. Asta ar fi putea fi parte din acelasi scenariu prin care isi bat joc de noi aratandu-ne deschis ce se intampla”, se afirma in articol.

In articol sunt redate comentarii de pe internet menite sa sustina afirmatiile autorului:  ”Primii doua-trei milioane de oameni vor fi injectati cu doze false”/ ”Prima etapa a vaccinarii s-ar putea sa foloseasca placebo. Vor manipula numerele si vor crea aparenta ca vaccinul ”are efect”, pentru a le procura oamenilor un fals sentiment de siguranta”/ ”La secunda 11, omul nu se poate abtine si face semnul satanei”/ ”I-au injectat ceva solutei salina. Femeia e o mare actrita”/ ”Vor sa ucida 1 miliard de oameni in mod direct, si sa otraveasca urmatoarele 3 generatii”.

Un alt titlu de pe acest site referitor la vaccinare.

Site-ul incorectpolitic.com are categorii foarte explicite, precum „Problema tiganeasca” si „Chestiunea jidaneasca”.

Titlu reprezentativ privind articolele din sectiunea „Chestiunea jidaneasca”.

Titluri din sectiunea „Problema tiganeasca”.

Articole de pe acest site sunt distribuite si de senatoarea AUR Diana Sosoaca.

Mai mult despre: ,

Comentarii: