Senatorul AUR adormit a mintit. In aceasta pozitie trebuia sa fie pentru activarea „vishuddha chakra”

politica

Senatorul AUR Mircea Daneasa, surprins dormind in Parlament inca de la primele sedinte, a declarat ca adoptase o pozitie speciala din yoga pentru a-si stimula creativitatea, menita sa activeze „vishuddha chakra”. Insa pentru activarea chakrei gatului, aceasta fiind „vishuddha chakra”, pozitia corecta este cu totul alta. Fotografia cu senatorul AUR dormind, preluata masiv de presa, a fost publicata in premiera de aktual24.ro.

Vishuddha este localizata la nivelul gatului si este centrul creativitatii si al comunicarii. Pentru activarea chakei gatului, pozitia este cu totul alta decat cea adoptata de senatorul AUR in Parlament.

Pe site-ul liforme.com, sunt prezentate mai multe pozitii menite sa activeze „vishuddha chakra”. Niciuna nu seamana cu cea a senatorului Mircea Daneasa.

Insa senatorul AUR a sustinut ca aceasta este pozitia de „vishuddha chakra”.

„Acolo este Camera Deputatilor. Eu eram langa un deputat AUR si pozitia aia inseamna presiune pe stern. Asta activeaza ceea ce in sanscrita se numeste ‘vishuddha chakra’. Asta activeaza conexiunile mintale speciale. Poetii o folosesc pentru inspiratie, cand vor sa scrie. Contextul: eram in Camera Deputatilor, cu o seara inainte de ultima zi parlamentara, cand s-au votat comisiile de interpelare a ministrilor. Sedinta s-a terminat pe la doua noaptea. Grupul parlamentar de deputati AUR a parasit sala in semn de protest, era noapte tarziu.

La noi, la Senat, se terminase activitatea si noi nu am protestat, am stat pana la sfarsit. M-am dus apoi in Camera Deputatilor sa vad care este atmosfera. Ca sa imi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo. Eram obosit, dar nu imi era somn. Ma incitasera razboaiele acelea feroce si voiam sa vad cum se concluzioneaza. S-au concluzionat ca cei care aveau majoritatea au facut cum au vrut. Nu dormeam acolo. Imi pregateam niste idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finante-Banci si ma gandeam daca este oportun sa pun intrebari negative sau sa fac o interpelare pozitiva si mi-am construit doua directii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine”, a declarat parlamentarul AUR pentru „Adevarul“.

El a recunoscut ca nu poarta tot timpul masca de protectie impotriva SARS-CoV-2: „Atat timp cat eu apreciez ca in fata, in spate, lateral, stanga, dreapta nu este risc sa contaminez pe cineva sau sa fiu contaminat, consider ca purtarea mastii este o idiotenie”.

Daneasa, senator AUR de Suceava, a fost surprins dormind in Parlament inca de la primele reuniuni ale senatorilor. AUR a obtinut in Suceava unul dintre cele mai mari scoruri, 14,72% la Senat.

Daneasa este sculptor si unul primii practicanti de yoga din Romania, fiind elevul lui Mario Vasilescu, informeaza presa locala.

Dupa alegeri, el s-a plans la postul tv Intermedia Suceava ca prietenii de pe Facebook, „intre ghilimele”, au fost dezamagiti ca a ajuns senator.

Mai mult despre:

Comentarii: