politica

Serban Nicolae si-a gasit nasul. Basescu l-a pus la punct in vazul lumii: „Ma, tie nu ti-e rusine? Esti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!”

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat, joi, din plenul Parlamentului, ca liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a pomenit de „cel putin de cinci-sase ori Moscova” in discursul sau din timpul dezbaterii motiunii de cenzura, desi este „copilul lui Iliescu”.

„Apreciez ca pentru meseria de sofer al puscariasului Catalin Voicu merge oarecum discursul, a facut progrese. Pentru un sofer sa poata sa vorbeasca 25 de minute e mare lucru. Pe urma, a pomenit cel putin de cinci-sase ori Moscova. Ma, tie nu ti-e rusine? Esti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!”, a declarat Traian Basecu, din plenul Parlamentului, dupa care i-a fost intrerupt microfonul de presedintele de sedinta, Florin Iodache.

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae a spus ca liderul deputatilor PNL Raluca Turcan a facut studiile in Rusia.

„In urma cu niste ani se spunea ca cine a stat multi ani la rusi nu poate gandi ca Bush. Pai avem in Parlament pe cineva care a studiat a rusi, la vremea respectiva domnisoara Raluca Tatarcan care a studiat…ce putea sa studieze? economie, acolo unde s-a nascut capitalismul, economia de piata, nu asa…la Moscova. Am spus Taracan desi am senzatia ca cineva a furat de la opozitie diacriticele. Nu sigur ca este Barna, nu sigur ca este Pirtea, nu sigur ca este Tatarcan. Dar poate este Tatarcan, poate este… stiti am fost tentat sa spun: Tatar han, dar e si dl Basescu in sala si nu vreau sa se creeze confuzii, mai ales cu nu sunt un specialist in fizionomii lombroziene”, a spus Serban Nicolae, citat de Mediafax.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

34 de minute ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

O oră ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

O oră ago

Orasul bulgar de la Marea Neagra care l-a impresionat pe Macron: „Este printre destinatiile europene de top”

Orasul bulgar Varna (de la Marea Neagra) se numara printre destinatiile europene de top pe…

O oră ago