Categories: life

„Sfarsitul lumii vine saptamana viitoare”. Declaratie alarmanta a unui om de STIINTA

Profesorul Robert Walsh face un apel la oamenii de stiinta sa ia in serios o posibila Apocalipsa ce va veni in curand, sustine el.

Robert Walsh sustine ca „saptamana viitoare vine sfarsitul lumii” si ca omenirea ar putea disparea, precum dinozaurii, din cauza unui asteroid are va lovi Pamantul. Ingrijorator este ca omul de stiinta a facut acesta declaratie alarmanta fara sa aiba o dovada intemeiata.

Walsh, un expert cercetator de la Universitatea Centrala din Lancashire, spune ca lumea ar putea fi distrusa in urma unui impact devastator al unui asteroid cu Pamantul. Teoria lui este contrazisa total de NASA, care dezminte informatia, insa adeptii teoriei conspiratiei sunt de aceeasi parere cu el.

Conform publicatiei britanice The Mirror, citata de Stirile PRO TV, profesorul Robert Walsh spune ca sfarsitul lumii va aduce o puzderie de orori, ploi interminabile si furtuni care vor distruge planeta, dar si caderi de meteoriti, tsunami si cutremure, dar mai mult de atat, oamenii vor avea o dovada de forta din partea lui Dumnezeu insusi, mai sustine profesorul.

Adeptii teorei conspiratiei nu au ajuns la o concluzie despre data exacta cand va avea loc Apocalipsa. Insa, insista sa sustina ca sfarsitul lumii ar putea veni oricand, intre 22 si 28 septembrie, anul acesta. Ceea ce inseamna ca omenirea mai are putin de trait, in viziunea expertilor care sustin aceste teorii neconfirmate de NASA.

Totusi, profesorul Walsh sustine ca teoria sa se bazeaza pe cunostinte si context istoric. Acesta continua spunand ca Terra este lovita zi de zi de materiale „extraterestre”, sub forma unor bucati mici de roci, dar care ard la intrarea in atmosfera.

Terra a fost supusa la impacturi nimicitoare si in trecut, iar profesorul Walsh sustine ca soarta dinozaurilor, care au disparut in urma caderii unui asteroid, ar putea fi si soarta omenirii.

Aceste teorii au capatat si mai multi adepti, mai ales dupa fenomenul din Siberia, din 2013, cand un meteorit a explodat pe cer, deasupra localitatii Chelyabinsk.

Dar, sansele ca NASA sa „rateze” un astfel de eveniment si un asteroid care circula cu o viteza ametitoare spre Pamant sunt minime. Comunitatea internationala de astronomi ia in serios posibilitatea coliziunii unui asteroid cu planeta noastra. NASA sustine ca daca daca s-ar intampla asta, specialistii ar sti din timp si ar incerca sa previna o catastrofa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

2 ore ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

3 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

2 ore ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

2 ore ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

3 ore ago