politica

Si Kelemen Hunor abia asteapta alianta cu PSD: „Incepem negocierile pentru formarea unei mari coalitii intre PNL-PSD-UDMR”

Consiliul Reprezentantilor Unionali al UDMR a decis in sedinta de luni ca Uniunea sa inceapa negocierile pentru formarea „unei mari coalitii” cu PNL si PSD, sustinuta de grupul parlamentar al minoritatilor nationale.

„Luni ne-am consultat cu presedintii organizatiilor judetene, iar in cadrul sedintei online a Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU) am decis sa continuam guvernarea, iar UDMR sa inceapa negocierile pentru formarea unei mari coalitii intre PNL-PSD-UDMR, sustinuta de grupul parlamentar al minoritatilor nationale”, a scris presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, pe pagina sa de Facebook.

Liderul UDMR considera ca „aceasta coalitie are sens doar daca se pot face reforme pentru revizuirea Constitutiei – introducerea republicii parlamentare poate fi un astfel de obiectiv important”.

„Totodata, Uniunea militeaza ca reforma constitutionala sa asigure conditiile reale pentru infaptuirea unei justitii independente”, precizeaza Kelemen Hunor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

4 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

7 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

6 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

6 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

6 ore ago